Hovi julkaisi harvinaisia kuvia Camillan ja Charlesin kotoa – uusia yksityiskohtia herttuattaren elämästä ilmi

4:24
Kuningatar Elisabet piti harvinaisen puheen kansalaisilleen koronaviruskriisin takia

Herttuatar Camilla pääsi pois eristyksestä maanantaina 6. huhtikuuta, mutta hän työskentelee edelleen etänä kotitoimistostaan käsin.

Prinssi Charlesin, 71, puoliso herttuatar Camilla, 72, totuttelee tällä hetkellä tekemään etätöitä kotoaan käsin, kuten miljoonat muut ympäri maailman. Herttuatar vietti juuri 14 päivän eristysjakson kotonaan Charlesin koronavirustartunnan johdosta. Charles on jo tervehtynyt tartunnastaan ja pääsi pois kotikaranteenistaan viime viikolla. Camilla sai koronavirustestistä negatiivisen tuloksen, mutta riskiryhmään kuuluvana ihmisenä hän vietti silti varmuuden vuoksi kaksi viikkoa eristyksessä parin skotlantilaisessa kodissa Birkhallissa. 

Clarence House julkaisi maanantaina 6. huhtikuuta kuvan, jossa herttuatar istuu kotitoimistossaan pöytänsä ääressä ja puhuu puhelimessa 85-vuotiaan Doris Winfieldin kanssa, joka on hiljattain joutunut itsekin eristämään itsensä kotiinsa. Kaksikko keskusteli muun muassa siitä, kuinka raskasta on olla erossa perheestään, mutta kuinka siitä on kuitenkin apua, että lähimmäisiään voi nähdä edes virtuaalisesti. 

Maanantaina julkaistu kuva tarjosi kuninkaallisille faneille myös harvinaisen katsahduksen herttuatar Camillan yksityistoimistoon. Camillan kirjahyllyllä on nähtävillä runsaasti valokuvia, joiden joukossa on otoksia muun muassa hänen lapsenlapsistaan sekä vanhempia mustavalkoisia kuvia hänen perheenjäsenistään. 

Hyllyllä on myös paperihahmoista koottu kuninkaallinen ydinperhe: Charlesin äiti kuningatar Elisabet, Ison-Britannian lippua heiluttavat pikkukuninkaalliset prinssi George ja prinsessa Charlotte, kuningattaren puoliso prinssi Philip, prinssi Charles ja Camilla itse, sekä Charlesin pojat prinssi Harry ja prinssi William vaimonsa herttuatar Catherinen kanssa.

Lisäksi herttuattaren työpöydällä on vitsikäs "Queen Bee" -kortti, kimppu keväisiä kukkia sekä kurkkupastilleja. 

Camilla pääsi pois kotieristyksestään samana päivänä, kun Clarence House julkaisi kuvan herttuattaren toimistosta. Camillan mukaan vaikeinta eristyksessä oli se, ettei hän pystynyt halaamaan lapsenlapsiaan. Camillalla on kaksi lasta ja viisi lastenlasta entisen aviomiehensä Andrew Parker Bowlesin kanssa. 

Lähde: People

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja