Prinsessa Catherine räväytti uudella hiustyylillä – teki äärimmäisen trenditietoisen valinnan

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Catherine sädehti muiden kuninkaallisten rinnalla No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla

Prinsessa Catherine uudisti hiustyyliään trendikkäällä verho-otsatukalla.

Prinsessa Catherine  repäisi pitkästä aikaa ja ihastuttaa nyt uudella hiustyylillään. Catherine, jonka tyyli pysyy yleensä tasaisen staattisena, on uudistanut tyyliään trendikkäällä verho-otsatukalla. 

Keskiviikkona 27. syyskuuta Walesin prinsessa esitteli uuden tyylinsä vieraillessaan Sittingbournessa Englannissa tapaamassa esikoululaisia varhaislapsuuden kehitystä käsittelevän Shaping Us -kampanjansa tiimoilta, kertoo muun muassa E! News

Tilaisuudessa Catherinella oli yllään punaoranssi, kultaisin napein koristeltu bleiseri sekä laivastonsiniset housut. Jalassaan prinsessalla oli ballerinat ja korvissa pienet kultaiset renkaat. 

Catherinen elämä on muuttunut viimeisimmän vuoden kuluessa. Vuoden 2022 syyskuussa maailma havahtui suru-uutiseen kuningatar Elisabetin  kuolemasta, jonka myötä Catherinen puoliso prinssi William  eteni seuraavaksi kruununperijäksi isänsä kuningas Charlesin  jälkeen. 

Kun Charlesista tuli kuningas äitinsä Elisabetin kuoleman myötä, myönsi hän Williamille ja Catherinelle Walesin prinssin ja prinsessan tittelit. Näin ollen Catherine on ensimmäinen Walesin prinssi sitten Williamin edesmenneen äidin prinsessa Dianan, joka menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa elokuussa 1997.

Lue myös:

    Uusimmat