Mainos

Postin Paketti ja verkkokauppa -liiketoiminnan lajittelutyöntekijöiden palkkoihin yli kahden vuoden siirtymä: Kokonaispalkka ei laske

6:49
Näin Postin työntekijät tuumasivat Postin palkanalennusaikeista.

Postin hallitus on päättänyt järjestelystä, jolla taataan lajittelutoiminnon henkilöstön kokonaispalkan säilyminen nykyisellään 31.1.2022 saakka.

Postin mukaan työntekijöillä on myös mahdollisuus ansaita nykyistä korkeampaa palkkaa tuotantopalkkion muodossa 1.4.2020 alkaen.

– Tällä järjestelyllä takaamme, että kokonaispalkka pakettilajittelussa säilyy ennallaan 31.1.2022 saakka. Tavoitteenamme työehtosopimusmuutoksessa pakettilajittelussa on joustavuuden lisääminen, kertoo Postin Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän johtaja Turkka Kuusisto tiedotteessa.

Posti kuitenkin tiedottaa pysyvänsä aiemmassa suunnitelmassaan ja Postin Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajittelutoimintojen henkilöstö, yhteensä noin 700 henkilöä, siirtyi syyskuun alusta vanhoina työntekijöinä Posti Palvelut Oy:hyn ja noudattaa 1.11 alkaen Teollisuusliiton Jakelua koskevaa työehtosopimusta. 

Uutista ja otsikkoa täsmennetty ja päivitetty klo 15:33.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja