Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävästä autoilijasta – pysäytys johti järkytykseen: Pelkääjän paikalla retkotti vaimon alaston ruumis

Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävästä autoilijasta 1:39

Iäkäs yhdysvaltalaismies pidätettiin maanantaina Arizonassa tämän ajeltua vaimonsa ruumis autonsa etupenkillä.

70-vuotias Rodney Puckett joutui maanantaina poliisin pysäyttämäksi sen jälkeen, kun pikaruokaravintolan työntekijä oli tehnyt ilmoituksen alastomasta pariskunnasta autossa.

Kun Puckettin pysäyttänyt konstaapeli marssi auton luokse puhuttamaan kuljettajaa, huomasi hän, että etumatkustajan paikalla retkotti naisen alaston ruumis. 

Nopeasti kävi ilmi, että eloton etumatkustaja oli Puckettin 74-vuotias Linda-vaimo. Itse pelkkiin alushousuihin sonnustautunut Puckett kertoi, että Linda oli kuollut teksasilaisessa hotellissa pariskunnan roadtripin aikana. Sen sijaan, että mies olisi ilmoittanut kuolemasta viranomaisille, siirsi hän vaimonsa autoon ja jatkoi matkaansa kohti Kaliforniaa ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

Tapauksesta vieläkin erikoisemman tekee se, että kummallakin oli voimassaoleva lähestymiskielto toisiaan kohtaan. Linda oli lisäksi hakenut avioeroa. 

Naisen kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa, mutta mies pysyy vangittuna. Hän kärsii tiettävästi kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Lähde: ABC 15 KNXV

Lue myös:

    Uusimmat