Poliisi pyytää havaintoja: Kymmenpäinen nuorisojoukko kohdisti "vakavaa väkivaltaa" mieheen Espoossa

Poliisi pyytää havaintoja Espoossa tapahtuneesta vakavasta väkivaltarikoksesta.

Tilanne sattui Espoon Matinkylässä Kala-Maijan edessä viime perjantaina noin kello 20.20. Noin kymmenen henkilön nuorisoporukka kohdisti poliisin mukaan vakavaa väkivaltaa mieshenkilöön.

– Poliisi sai ilmoituksen tehtävästä nopeasti, mutta tekijät olivat poistuneet paikalta poliisin saapuessa. Suurin osa epäillyistä poistui tapahtumapaikalta Pyyntitien suuntaan, viranomaiset kertovat tiedotteessaan.

Epäillyt tekijät olivat noin 15–20-vuotiaita tummiin untuvatakkeihin pukeutuneita noin 170–180 senttimetriä pitkiä nuoria. Yhdellä nuorista oli jalassaan valkoiset housut. Yksi epäillyistä oli muita pidempi ja hänellä oli lippalakki päässä.

Poliisi pyytää nyt vihjeitä ja havaintoja vakavaan väkivaltarikokseen liittyen. Poliisiin voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031. 

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Aura Lehtinen kertoo STT:lle, ettei poliisi tässä vaiheessa tiedota motiivista tai teosta tarkemmin, koska esitutkinta on kesken.

Lue myös:

    Uusimmat