Mainos

Poliisi etsii lasten ahdistelijaa - tunnistatko kuvan henkilön?

Poliisi pyytää apua Länsimetsäntiellä Gerbyssä Vaasassa sijaitsevan kioskin valvontakameraan tallentuneen miehen löytämiseksi.

Kuva on otettu 25.11. Samana päivänä lähialueella nuori mies ahdisteli alle 10-vuotiasta tyttöä. Poliisi epäilee kuvassa olevaa miestä tytön ahdistelusta.

Mies on poliisille tuntematon. Poliisi pyytääkin miestä tai miehen tunnistavia ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 046 594 3784.

Alle 20-vuotias mies esitteli Vanamopolulla Gerbyssä Vaasassa 25.11. noin kello 13.30 sukupuolielintään hänen ohi kävelleelle tytölle. Tytön ohitettua miehen, mies oli seurannut tyttöä jonkun matkaa. Mies oli kuitenkin pian lopettanut seurannan.

Mies on noin 17 - 20-vuotias ja tummahiuksinen. Hänellä oli tekohetkellä päällään harmaa hupputakki, jonka huppu oli miehen päässä. Hupparin päällä oli musta liivi ja jalassa farkut. Mies oli puhunut suomea.

Poliisi kirjasi tapauksesta rikosilmoituksen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä.

Vastaavanlainen tapaus tapahtui Vaasassa Isolahdessa 11.11. Tuolloin nuorehko mies tarttui kiinni 8-vuotiaaseen tyttöön ja oli pyrkinyt ahdistelemaan tyttöä seksuaalisesti. Tällöin mies oli liikkeellä vihreällä tähtipyörällä, jossa oli kori edessä.

Poliisi pitää mahdollisena että tapauksissa tekijä on sama.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.