Poika myöhästyi koulubussista – kirjoitti äidilleen huvittavan kirjeen kertoakseen tilanteesta: "Olen päättänyt jäädä kotiin"

7:46
Kuinka saada opiskelijat jaksamaan koulussa? Aihetta on pohdittu Huomenta Suomessa.

Amerikkalaispojan rehellinen kirje äidilleen on kerännyt suurta suosiota sosiaalisessa mediassa.

Sarah Holliday jakoi Twitterissä nuoremman Adam-veljensä kirjeen jonkun ajan takaa. Adam kirjoitti kirjeen äidilleen myöhästyttyään koulubussistaan.

Missourilaispojan kirjeestä uutisoi muun muassa Fox News sekä radioasema My Country 95,5:n Doc Holliday, joka kertoo olevansa Sarahin ja Adamin isä. Doc kertoo tapauksen sattuneen muutamaa vuotta aiemmin.

"Tiedän, että käyt läpi tunteiden vuoristorataa..."

Tällaisen kirjeen Hollidayn perheen äiti sai pojaltaan:

"Poikanasi pahoitellen kerron, että olen myöhästynyt julkisista liikennevälineistä. Tiedän, että käyt nyt läpi tunteiden vuoristorataa, mutta voit olla varma, että olen päättänyt jäädä kotiin. Tämä oli vaikea päätös tehtäväksi oltuasi poissa 20 minuuttia. Olen luultavasti sängyssä murjottamassa sen faktan vuoksi, etten pääse kouluun, joten ole kiltti, äläkä häiritse minua. Jos tarvitset lisää apua, ole kiltti ja katso plus ja miinus -lista", Adam kirjoitti äidilleen.

Plus-puolella listaa poika mainitsee, että kyseessä on ensimmäinen päivä kotona kyseisellä vuosineljänneksellä, joten "arvosanat tulevat olemaan kunnossa".

Lisäksi Adam huomauttaa, että päivästä oli muutenkin tulossa huono, sillä hiukset tuottivat pojalle ongelmia.

"En koskaan unohda sitä kertaa, kun veljeni myöhästyi bussista ja kirjoitti äidilleni tämän kirjeen." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huonoihin puoliin Adam lukee esimerkiksi sen, että tuntien väliin jättäminen voi olla huono idea siksi, että siitä voisi tulla tapa. Miinus-puoli on pojan mielestä myös se, että äiti joutuu soittamaan kouluun kertoakseen, että Adamilla on polio.

Sarah kertoo myöhemmässä twiitissään, että äiti antoi poikansa jäädä kyseisenä päivänä kotiin.

Suuri somesuosio

Kirje on saanut monet repeämään naurusta Twitterissä. Sarahin twiitillä onkin jo reilusti yli 940 000 tykkäystä ja liki 220 000 uudelleentwiittausta.

– Jos minun lapseni eivät ole näin hauskoja, lähetän heidät takaisin, nauroi eräs Twitter-käyttäjä.

– Seuraavan kerran, kun ilmoitan töihin olevani sairaana, tarvitsen veljeäsi kirjoittamaan sairauslapun pomolleni, totesi toinen.

– Tämä lapsi menestyy, ylisti kolmas.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja