Röyhkeä poika ei suostunut nostamaan jalkojaan metron penkiltä muiden matkustajien tieltä – ilme kertoo, että seuraukset tulivat puskista

Nuoren pojan röyhkeä käytös sai monen mielestä ansaitun päätöksen, kun metromatkustaja päätti antaa tälle opetuksen.

Kun röyhkeä lapsi ei suostunut siirtämään jalkojaan metron penkiltä, sai hän kokea käytöksensä karvaat seuraukset. 

Twitter-käyttäjä Isabel Kim jakoi viime marraskuussa kuvia uskomattomasta tilanteesta, joka sattui New Yorkin metrossa. Tarina on lähtenyt uudelleen leviämään viime päivinä muun muassa Daily Mailin kirjoittaessa siitä.

"Mies tuli ja istui hänen jaloilleen"

Isabel kertoo kuvien yhteydessä, että kuvissa esiintyvä häpeämättömästi käyttäytynyt poika ei suostunut siirtämään jalkojaan penkiltä kolmen aikuisen tieltä. Poika oli liian keskittynyt kännykkäpeliinsä.

– Joten tämä mies tuli ja vain istui hänen jaloilleen, Isabel nauraa ja käyttää hashtagia #mykidwouldnever eli suomeksi #minunlapsenieikoskaan.

Kuvat ovat sittemmin levinneet sosiaalisessa mediassa, niitä on uudelleentwiitattu jo liki 50 000 kertaa. Lisäksi julkaisulla on 137 000 tykkäystä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Pojan järkyttynyt ilme kertoo kaiken oleellisen. Selvästikään röyhkeästi käyttäytynyt lapsi ei olisi voinut kuvitellakaan jonkun puuttuvaan omaan käytökseensä tai aikuisen käyttäytyvän kuvan miehen tavoin.

"Kun he jäivät pois..."

Isabel julkaisi myös videon tilanteen jälkipuinnista. Hän kertoo, ettei tiedä, onko videon nainen pojan huoltaja, mutta tämä ei puuttunut tilanteeseen mitenkään ennen kuin mies istui pojan jaloille.

Videolla nainen marmattaa miehelle pojan katsoessa edelleen hyvin järkyttyneenä vierestä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videota on katsottu yli 244 000 kertaa.

– Kun he jäivät pois, poika huusi "painu v**tuun, painu v**tuun" useita kertoja ja ryntäsi pois, Isabel kertoi New York Postille.

"Parasta"

Kuten kuvitella saattaa, harva pystyi ymmärtämään pojan käytöstä. Syyttävä sormi osoittaa kuitenkin monessa kommentissa pojan kasvatusta. 

"Kaikki sankarit eivät käytä viittoja."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuo tyyppi omistaa kyllä viitan ihan varmasti." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Metron etiketti on parasta opettaa nonverbaalisesti ja voimalla."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Parasta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kyllä, tuo lapsi käyttäytyy kuin ääliö, mutta he oppivat aikuisilta! Aikuisen olisi pitänyt kertoa lapselle, mikä on oikea etiketti. Minä olisin!"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulisi, että kukaan kunnioittava vanhempi ei antaisi lapsensa istua noin julkisesti. Tämä on ongelma tuossa sukupolvessa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat