Poika meni kouluun "McDonald’s-paidassa" – äiti pyysi rivoa kuvaa anteeksi: "En koskaan antaisi lapseni pukeutua näin"

Amerikkalaisäiti pyysi poikansa paitavalintaa anteeksi sen jälkeen, kun ala-asteikäinen poika meni rivo paita yllään kouluun.

Katso videolta, kun Anthony kertoo paitaepisodista äidilleen!

Anthony luuli saaneensa vain tavallisen McDonald's-paidan. Pian nolostuttava totuus kuitenkin selvisi hänelle, kertoo Daily Mail.

Amerikkalaisäiti Shelly McCullar pyysi poikansa paitavalintaa anteeksi sen jälkeen, kun ala-asteikäinen poika meni paita yllään kouluun. Vaatteessa eivät nimittäin komeilleet pikaruokaravintolan tutut, kultaiset kaaret, vaan naisen reidet. Niiden yllä oli McDonald'sin mainoslause "I'm lovin' it", suomeksi "rakastan sitä".

Reisien yläpuolella lauseen aiheuttamat mielleyhtymät ovat ymmärrettävästi hyvin erilaiset.

Lapsi luuli kuvaa McDonald's-ravintolan kaariksi

McCullar oli saanut paidan lahjoituksena tuttavaperheeltä, ja Anthony otti paidan käyttöönsä ennen kuin äiti oli tutkinut sitä tarkemmin. Lapsi oletti, että kuvassa ovat McDonald's-ravintolan kultaiset kaaret.

Kukaan opettajista ei ollut huomannut paidassa mitään outoa – tai ainakaan maininnut asiasta.

– Hekin luulivat, että se on McDonald'sin paita, poika selittää äidin kuvaamalla videolla.

– Lupaan jatkossa tarkkailla, mitä lapseni pukevat ylleen! Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että Anthony puki tämän ylleen kouluun. Ihan vain selvennyksenä, en koskaan antaisi lapseni pukeutua näin, McCullar kirjoitti Facebookissa.

"Nolouteni läpikin nauroin"

Vaikka tapaus aiheuttikin nolostusta, McCullar näkee siinä myös huumoria.

– Nolouteni läpikin nauroin ääneen, hän kertoo.

Jotkut myös tunnistivat tilanteen omasta elämästään.

– Tämä muistuttaa minua paidasta, jonka jätin mummoni luo, sen selkämyksessä oli marihuanakasveista ja -savukkeista muotoiltu Amerikan lippu, tänäkin päivänä hän käyttää sitä eikä minulla ole sydäntä kertoa hänelle (80-vuotiaalle), ettei paidassa ole normaali lippu, Stormy Coronado kertoo. 

Lähde: Dailymail.co.uk, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat