Nainen sai ihanan lahjan "salaiselta ihailijalta" – huvittava totuus paljastui pian

Paulinen hemmotteluilta päättyi yllättävästi: hän sai ihanan kylpytuotepakkauksen postissa. 

Pauline O’Neill, 34, juo harvoin. Eräänä helmikuisena perjantaina hän päätti kuitenkin nautiskella viiniä – huvittavin seurauksin.

Lasillisesta alkanut nautiskelu päätyi kokonaiseen pulloon viiniä kotioloissa. O’Neill pysyi hereillä aamuyöhön asti. Seuraavana maanantaina hän sai yllättyä: postissa saapui ihana kylpytuotepakkaus.

Ilahtunut O’Neill oli varma, että joku hänen ystävistään oli lähettänyt paketin ”salaisen ihailijan” tyyliin. Laatikosta löytyi kuorimatuotteita, kylpyöljyjä – ja O’Neillin itsensä kirjoittama viesti.

Kävi ilmi, että nainen oli huppelissa tilannut useilla kympeillä kylpytuotteita lahjaksi itselleen.

O'Neillin kirjoittamassa viestissä luki seuraavaa:

”Hei sinä. Sinä tarvitset hemmottelua, vähän vapaa-aikaa, joten tämä toivottavasti auttaa sinua rentoutumaan. Eli rentoudu ja nauti. Paljon rakkautta kiireiseltä aamukolmen itseltäsi. #punaviinisaiminuttekemäänsen”

Niin sanotun kylpykimaran lisäksi O’Neill oli tilaillut tavaraa nettihuutokauppa eBaysta parilla kympillä. Hän tarkisti pankkitilinsä ja havaitsi, että oli todella ostanut tuotteita itse.

– Aloin vain nauraa ja ystävät, joille olen näyttänyt tämän, pitävät sitä hulvattomana, mutta miksi hitossa kukaan tekisi mitään tällaista? Kuka juo punaviiniä, ostaa itselleen lahjan ja kirjoittaa viestin? Voi tätä häpeää, O’Neill totesi The Sun -lehdelle.

Punaviini oli O’Neillin saama joululahja. Kalliiksi mainittu pullo oli ainakin tapahtuneen huumoriarvon valossa hintansa väärti.

Lähde: MVPhotos, Caters news, Thesun.co.uk

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja