Poika halusi koiranpennun, mutta äiti vaati miljoonan ihmisen tukea – näin kävi: "Epätodellista"

8:37

Äiti uskoi vaativansa pojaltaan mahdottomia, mutta saikin tuta sosiaalisen median voiman.

Yllä olevalla videolla keskustellaan lemmikin hankkimisesta adoptoimalla.

Kun 19-vuotias Ryan Sesselman näki paikallisessa adoptiotapahtumassa suloisen rescue-koiranpennun, hän tiesi, että sen oli tarkoitus olla osa hänen perhettään. Sen saaminen kotiin asti vaati kuitenkin kovaa työtä.

"Kysyin äidiltäni..."

Koska perheellä oli jo kaksi koiraa ennestään, nuori mies tiesi, ettei hänen äitinsä noin vain suostuisi kasvattamaan karvaista jälkikasvua yhdellä pennulla. Niinpä hän ehdotti muorille, että Twitter-kansa tekisi päätöksen heidän puolestaan.

– Kysyin äidiltäni, kuinka monta uudelleentwiittausta hänen vakuuttamisensa vaatisi. Ehdotin 10 000 – ajatellen, että se on paljon ja että hän suostuisi. Sitten hän vastasi: "Miljoona", Sesselman kertoi The Dodo -sivustolle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Epätodellista"

Sesselmanilla oli vain 200 seuraajaa Twitterissä, joten miljoonan uudelleentwiittauksen saaminen tuntui vaativan vähintään ihmeen.

Mutta Sesselman päätti kokeilla. Hän twiittasi kuvan koirasta, sekä äitinsä käymän tekstiviestikeskustelun. 

Seuraavana päivänä uudelleentwiittejä oli 222, sitä seuraavana jo 149 000.

– Oli epätodellista, että 149 000 oli uudelleentwiitannut sen, ja sen jälkeen se levisi vielä nopeammin. Neljässä päivässä sain miljoona uudelleentwiittausta, jolloin siitä tuli kaikkien aikojen 10. uudelleentwiitatuin twiitti.

"Äitini ei voinut uskoa sitä"

Sesselman ei ollut ainoa epäuskoinen.

– Äitini ei voinut uskoa sitä. Hän ei uskonut niin ikinä tapahtuvan.

Äiti kuitenkin piti lupauksensa. Jo samana päivänä he menivät katsomaan pentua, joka oli vienyt miehen sydämen – ja pian myös äidin.

– Hän rakastui siihen heti, kun näki sen. Täytimme adoptiopaperit ja kaiken, mitä piti, saadaksemme sen kotiin sinä päivänä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koiraa ei kuitenkaan tulisi koskaan ottaa hetken mielijohteesta, joten Sesselman sai myös vastata kritiikkiin. Mies lupasi Twitter-kansalle, että koirasta pidettäisiin huoli.

Taustatarinansa vuoksi koiran nimeksi tuli Milli.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ei ollut edes kummallisin some-haaste. Viime jouluna eräs nuori nainen lupasi pukeutua hillittömään joulukuusi-asuun, jos saisi vain tuhat uudelleentwiittiä. Loppujen lopuksi hän sai paljon enemmän.

Lähteet: The Dodo, Twitter

***

6:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja