Mainos

Nainen lupasi pukeutua naurettavaan asuun loppuvuoden ajan, jos saisi tuhat jakoa kuvalleen – lopputuloksen voit arvata: "En todella halua tehdä tätä"

Kelsey päätti heittää itselleen hauskan Twitter-haasteen, joka meni hulvattomalla tavalla pieleen.

Kelsey Hall, 20, opiskelee Alabaman yliopistossa. Joulutunnelmaan virittynyt nainen päätti heittää itselleen hauskan Twitter-haasteen, joka meni kuitenkin hillittömästi pieleen.

Hall julkaisi sosiaalisen median palvelussa itsestään kuvan pukeutuneena joulukuusiasuun. Kuvan ohessa hän lupasi, että jos kuvaa jaetaan tuhat kertaa, hän pukeutuu kuuseksi jokaiselle loppuvuoden tunnille, kertoo Independent-lehden Indy100-osio.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hallin idea räjähti käsiin. Kuvaa jaettiin yli 32 000 kertaa.

– Tyypit, en todella halua tehdä tätä, Hall kommentoi supersuosittua kuvaansa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jopa Twitter itse liittyi keskusteluun toteamalla, ettei malta odottaa ihmisten tviittejä siitä, miten " se yksi nuori" pukeutuu joulukuusiasuun joka päivä.

Hall kuitenkin päätti pitää lupauksensa, sillä myöhemmin naisen ystävä julkaisi videon, jossa Hall kävelee koulun alueella joulukuusiasussaan. Koulun oppilaat alkoivat jakaa kuvia Hallista, kun hän kulki asussa koulussaan.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hall myös tviittaili kuvia itsestään puvussa; jo toisena päivänä hän inhosi asua, sillä ulkona satoi, jolloin kuusi kastui ja muuttui "ällöksi". Myöhemmin hän jakoi itse oman tviittinsä ja kertoi, että jos joku kysyisi, mitä hän katuu eniten elämässään, vastaus olisi joulukuusihaste.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Koulu kuitenkin iloisi Hallin sitoumuksesta – Internetistä puhumattakaan!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lähde: Indy100.com, Twitter

***

1:41

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.