Pohjanmaalla järkyttävä kolarisuma: Kuusi liikenneonnettomuutta viimeisen vuorokauden aikana

Viimeisen vuorokauden aikana Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella on sattunut kaksi ulosajoa ja neljä kolaria.

Seinäjoella Pohjanvaltatien ja Iivarintien risteyksessä tapahtui eilen kello 16 jälkeen kolmen auton kolari. Takaapäin tullut henkilöauto oli törmännyt edellä ajavaan ja vasemmalle kääntymässä olevaan autoon. Törmäyksessä kääntymässä oleva auto oli suistunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt vastaantulevaan henkilöautoon, joka oli törmäyksen voimasta suistunut ojaan. Yksi henkilö loukkaantui ja kaikki autot kärsivät tuntuvia vaurioita.

Kolarin epäillään syntyneen, kun takaapäin törmännyt oli ajon aikana käyttänyt puhelinta eikä huomioinut liikennettä riittävästi.

Rattijuopumusta ja huolimattomuutta

Kristiinankaupungissa auto oli liukkaalla tiellä alkanut heittelehtiä, suistunut ojaan ja kääntynyt katolleen eilen kello 15 jälkeen Karijoentiellä. Kuljettaja loukkaantui lievästi.

Pakettiauto ja henkilöauto kolaroivat eilen aamulla Aleksanterinkadu ja Koulukadun risteyksessä Kaskisissa. Toinen osapuolista oli tullut vasemmalta toisen eteen tasa-arvoisessa risteyksessä ja autot olivat osuneet toisiinsa keskellä risteystä. Toisen auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat lievästi.

Henkilöauton kuljetta oli eilen aamulla valtatiellä 8 Mustasaaren Riimalassa kääntynyt vasemmalle Riimalantielle. Vastaantuleva henkilöauto oli törmännyt kääntyvään autoon. Autoihin oli tullut peltivaurioita, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Saarentiellä Kauhavalla tapahtui eilen aamulla mopon ja henkilöauton kohtaamisonnettomuus. Molemmat ajoneuvot olivat jälkien perusteella ajaneet keskellä suoraa tietä. Törmäyspaikalla on silta, jossa tie kohoaa ja muodostaa näkymäesteen molemmista suunnista. Mopoilija oli loukannut jalkansa kolarissa.

Viime yönä puolen yön jälkeen hätäkeskukseen ilmoitettiin ulosajosta Kauhajoen Hangaskyläntiellä. Paikalla poliisipartio löysi henkilöauton ojasta, ja autossa istui henkilö, joka kertoi ajaneensa auton muutama tunti aikaisemmin ojaan. Tie oli tapahtumapaikalla liukas ja autossa oli kesärenkaat. Henkilöllä ei ollut ajo-oikeutta ja häntä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja