"Planeetan brittiläisin mies" sai rokotteen koronaa vastaan – Martinin, 91, haastattelu naurattanut miljoonia: "Ei ole mitään järkeä kuolla nyt"

91-vuotiaasta koronarokotteen saajasta tuli somehitti: ”Brittiläisin mies koko maailmassa” 3:37
Katso "planeetan brittiläisimmän miehen" haastattelu videolta!

Brittimiehen haastattelu piristänyt ihmisiä ympäri maailman.

Iso-Britannia aloitti koronarokotukset joulukuun 8. päivä. Yksi ensimmäisistä rokotteen saajista oli 91-vuotias Martin Kenyon, joka kuuluu ikänsä puolesta taudin riskiryhmään.

Lontoossa lähes koko aikuiselämänsä asunut Kenyon päätyi yhdysvaltalaisen CNN-uutiskanavan toimittajan Cyril Vanerin haastateltavaksi. Loppu lähentelee jo legendaarista.

Katso haastattelu videolta!

Söi "melkoisen epämiellyttävän lounaan" ennen rokotusta

Kenyon kertoo haastattelussa pitkäsanaisesti rokotusprosessista.

Hän kuvailee esimerkiksi, miten soitti itse sairaalaan ja kuinka vaikeaa Lontoon keskustasta oli löytää parkkipaikkaa. Puhelias herrasmies kertoo syöneensä "melkoisen epämiellyttävän lounaan" ennen pistoksen saamista.

Kenyon ei pitänyt rokotuksen saamista ensimmäisten joukossa mitenkään ihmeellisenä asiana.

 – En usko, että se on herättänyt minussa juuri tunteita, paitsi että toivon, etten saa nyt sitä pirun virusta, hän sanoo.

Mies kertoo toivovansa pitkää ikää nähdäkseen lastenlastensa kasvavan.

– Ei ole mitään järkeä kuolla nyt, kun olen elänyt näin kauan.

"Planeetan brittiläisin mies" ei ymmärrä saamaansa huomiota

Kenyonin haastattelusta on tullut somehitti, joka on kerännyt miljoonia katselukertoja. Vanhusta kuvaillaan jopa ”planeetan brittiläisimmäksi mieheksi”.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kenyon itse ei ymmärrä saamansa huomiota. Brittilehti The Guardianin haastattelussa hän kuvailee videota "hyvin epäkiinnostavaksi" ja pohtii, eikö ihmisillä ole parempia puheenaiheita.

Mies sanoo tyttäriensä olleen sen sijaan melko innostuneita isänsä saamasta huomiosta. Samalla perheessä on ollut vaikea keskustella, kun lehdistö on koko ajan häirinnyt heitä puhelinsoitoillaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat