Piritta Hagmanin suuri suru – menetti rakkaan Chloe-koiransa: "Kiitos, että saimme olla laumasi 16 vuotta"

13:36
Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa Piritta Hagman

Piritta Hagmanin perhe kohtasi suuren surun jouduttuaan luopumaan rakkaasta lemmikistään.

Fysioterapeutti ja ex-missi Piritta Hagmanin rakas yorkshirenterrieri Chloe on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Hagman postasi Instagram-tililleen koskettavan tekstin edesmenneelle lemmikilleen.

– Jotkut päätökset ovat raskaimpia mahdollisia mitä laumanjohtaja voi rakkaalleen tehdä. Mutta lupasin etten sinua ikinä jätä ja viimeiseen sydämenlyöntiisi asti olen rinnallasi, Hagman kirjoittaa lemmikistään postaamansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hagman jatkaa kertoen, että hänellä ja Chloe-koiralla on takanaan yli 16 vuotta rakkautta ja ystävyyttä, ja ettei olisi voinut pyytää enempää kaksikon yhteiseltä matkalta.

– Olin luvannut suojella sinua kaikelta ja rakastaa mahdollisimman hellästi. Siksi lopussa halusin suojella sinua myös kivulta ja pelolta, joten tiesin jo eilen aamulla, että on tullut aika päästää sinusta irti, Hagman kirjoittaa jatkaen, että viimeisinä yhteisinä hetkinä hänen sydäntään särki enemmän kuin hän pystyi kuvittelemaan, mutta lisäsi, että Chloe-koira oli särkevää sydäntä tärkeämpi.

– Kiitos, että saimme olla laumasi 16 vuotta. Teit pienellä olemuksellasi meistä perheen ja toit niin paljon rakkautta elämäämme, Hagman kiittää.

Postauksensa lopussa Hagman kertoo koko perheensä surevan, mutta Chloe-koiran rakkauden säilyvän heissä aina. Hän päättää tekstinsä kiittäen rakasta edesmennyttä lemmikkiään.

Hagmanin tunteikkaan postauksen kommenttikenttä on täyttynyt osanotoista ja sydämistä.

Hagman tunnetaan vuoden 2003 Miss Suomi -kilpailun ensimmäisenä perintöprinsessana ja vuoden 2004 Miss Skandinaviana. Nykyisin hän työskentelee muun muassa ravintoterapeuttina sekä naisten terveyteen erikoistuneena fysioterapeuttina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja