Piritta Hagman sai törkypalautetta – avautuu julkisuuden varjopuolista: "Onhan tämä pöyristyttävää"

13:36
Piritta Hagman kertoo erikoishaastattelussa näkemyksensä naisten terveydenhuollon tilasta.

Fysioterapeutti Piritta Hagman avautuu Instagramissa törkypalautteesta.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, sekä Iholla-sarjan tähti Piritta Hagman kertoo Instagram-julkaisun yhteydessä saamastaan törkypalautteesta. Hagman julkaisi seuraajilleen otoksia, jossa ensimmäisessä kuvassa tähti istuu sängyllä. Toiset otokset ovat kuvakaappauksia törkyviesteistä, joita hän on saanut seuraajiltaan.

Hagman kertoo saaneensa 20 vuoden julkisuuden aikana paljon palautetta. Tähti peräänkuuluttaa kiusaamisen tunnistamista.

– Onhan tämä pöyristyttävää mihin ihmiset vapaa-aikansa hukkaavat. Eikä tässä tosiaan ole mitään uutta auringon alla, mutta sehän tässä surullista onkin. Toivottavasti silti samat tyypit, tämäkin kommenttikentän naisoletettu, ymmärtävät kaksinaismoralisminsa, jos ovat koulukiusaamista vastaan, Hagman kirjoittaa.

Hagman kertoo, ettei törkykommentointi enää mene juurikaan oman ihon alle, mutta kommentit pistävät silti mietityttämään.

– Huomaavatkohan kyseiset tyypit, että kirjoittamalla tallaisia kommentteja toisille ihan normaalisti tunteville ja ajatteleville ihmisille, he tahallaan haluavat satuttaa. Ihan vaan huvikseen ja nähden vaivaa jopa niin paljon, että vaikka eivät itse seuraa kyseistä henkilöä, he etsivät profiilin ja vielä jaksavat palata aiheeseen uudelleen ja uudelleen, kun joku heille vastaa.

Hagmanin avautuminen keräsi paljon palautetta Instagramissa.

– Ei vaan mene minun jakeluuni, miksi pitää olla ilkeä, seuraaja kirjoittaa.

– Kauheata. Mistä nimenomaan kumpuaa tarve halveksua muita, toinen tuumii.

– On epäoikeudenmukaista purkaa paha olo muihin ihmisiin. Ihminen, joka rakastaa itseään, rakastaa myös muita, Instagramissa kommentoidaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja