Piritta Hagman lähtee Keniaan tapaamaan kummilastaan: Saattaa tulla shokki

Juontaja ja malli osallistuu kuun lopussa World Visionin matkalle Keniaan Afrikkaan. 

Piritta Hagman osallistui torstaina Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämään hyväntekeväisyysmuotinäytökseen yhdessä miehensä, jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa.

MLL:n muotinäytöksen lipunmyyntituotto menee perhekummitoimintaan.

Tiiviisti kolmen lapsen perheen arkea talven ja kevään pyörittänyt Piritta saa nyt Niklaksen kiekkokauden päätyttyä keskittyä itse töihin. Niklas pelasi viime kauden Jokereissa ja asui viikot Espoossa, vaikka perheen varsinainen koti on Porissa.

Piritta kertoo perheen roolien vaihtuvan nyt päittäin.

– Nikke pitää jatkossa perheen elämää ja harrastusrinkiä pystyssä kotona ja minä teen töitä. 

Pirittan kesä tulee kulumaan muun muassa Toisenlaiset äidit -tv-ohjelman toisen kauden kuvauksissa. Piritta juonsi myös ohjelman ensimmäisen kauden.

Ennen kesää hän suuntaa kokonaan toiseen maanosaan. Toukokuun viimeinen viikko tulee kulumaan World Vision -hyväntekeväisyysjärjestön järjestämällä matkalla Keniassa. 

– En ole koskaan ennen käynyt Afrikassa. Odotan matkaa suurella mielenkiinnolla, muta tiedostan, että siellä saattaa tulla myös jonkinlainen shokki. Vaikka tietääkin maan ihmisten tilanteesta, on ihan erilaista päästä tapaamaan ihminen, joka on kokenut ne asiat, Piritta miettii. 

Reissuun kuuluu muun muassa vierailu äitiysklinikalle sekä paikalliseen kouluun. Lisäksi Piritta pääsee tapaamaan perheen kummilapsen, 8-vuotiaan Faith-tytön.

– Kuulin juuri, että tapaaminen saadaan järjestymään. Meillä on hänen kuvansa jääkaapin ovessa, ja sen avulla on myös lasten kanssa pystynyt helpommin keskustelemaan matkasta, asiat tuntuvat heille konkreettisemmilta. 

Hagmanien perheeseen kuuluu kolme lasta; Lukas, Lila ja Eliana

Lue myös:

    Uusimmat