Piritta Hagman kertoi Instagramissa olevansa valmis parisuhteeseen – tv:stä tuttu maajussi riensi oitis kommentoimaan

13:36
Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa Piritta Hagman

Ex-missi ja fysioterapeutti Piritta Hagman kertoi Instagram-päivityksessä olevansa valmis kokeilemaan treffailun maailmaa.

Fysioterapeutti Piritta Hagman erosi puolisostaan ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista vuonna 2018. Nyt hän kertoo Instagram-päivityksen yhteydessä olevansa vihdoin valmis tapailemaan uusia ihmisiä.

– Eron jälkeen en ensin ollut valmis, sitten halusin antaa lapsille aikaa tottua ajatukseen, sitten en taaskaan ollut valmis ja lopulta ajatus deittisovelluksista ja tuntemattomien ihmisten kanssa julkiselle paikalle menemisestä kuulosti niin minun epämukavuusalueeltani, että ajattelin mieluummin jäädä villasukkieni kanssa kotiin.

Koronan iskiessä Piritta kertookin linnoittautuneensa kotioloihin. Kolmen lapsen äiti pyytää seuraajiltaan vinkkejä siihen, miten uusia ihmisiä voisi nykyään tapailla.  

– Onko Tinder oikeasti yhtä kauhea ja pinnallinen kuin maineensa? Voinko lähettää pullopostia kuten omassa nuoruudessani tehtiin eli keskiajalla? Vinkkejä? Ajatuksia?

Pian kommenttikenttään ilmestyy Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tutun Roy Rissasen kommentti.

– Kokeilin Tinderiä kesällä ja syksyllä. Se ei ollut muuttunut siitä mitä se oli vuosia sitten. Selvisin vain muutaman päivän siellä. En ollut tyytyväinen siihen prosessiin. Se on kuitenkin mahdollisuus tavata ihmisiä, joihin ei muuten törmäisi.

– Uskon, että joka tapauksessa täytyy laittaa itsensä peliin ja ottaa mahdollisuus siinä, että juttelee ja tapaa joitain. Tiedän, että tämä osuus deittailusta on hyvin erilaista miehille kuin naisille, mutta en usko sinulla olevan mitään ongelmia siinä, maajussi kommentoi.

Hagman kertoi vielä päivityksensä yhteydessä toiveensa siitä, millaiseen mieheen haluaisi mahdollisesti törmätä.

– Miellyttävää, eläinrakasta, älykästä, hyväsydämistä, matkustamista rakastavaa, työstään, harrastuksestaan, elämästään intohimoista mieheksi itsensä identifioivaa ihmistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja