Piritta Hagman julkaisi koskettavan päivityksen: "Sydämeni on niin täynnä haikeutta"

Yrittäjä Piritta Hagmanin nuorimmainen aloitti esikoulun. Nainen julkaisi suloisen kuvan Instagramissa.

Yrittäjä Piritta Hagman julkaisi suloisen kuvan tyttärestään Instagramissa.

– Pienin rakkaus on jo eskarilainen. Sydämeni on niin täynnä haikeutta, rakkautta ja kiitollisuutta näistä kolmesta elämäni suurimmasta ihmeestä ja menneistä vuosista.

– Raskaina aikoina tuntuu, etten, joka hetki pysty olemaan riittävän hyvä äiti, mutta yritän ja rakastan aina koko sydämestäni. Tiedän myös, että se on enemmän kuin kukaan muu ikinä pystyisi heitä rakastamaan, nainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kaunottarella on ollut raskas vuosi takana. Kuluneeseen vuoteen mahtuu Niklas Hagmanin Matti-isän kuolema, Hagmanin jääkiekkouran päättyminen sekä avioeron hakeminen. Lisäksi Piritta joutui myymään osuutensa yrityksestään, jonka eteen hän oli tehnyt valtavasti töitä.

Piritta ja Niklas menivät naimisiin 12 vuotta sitten vuonna 2006. Heillä on kolme lasta, vuonna 2007 syntynyt Lukas, vuonna 2009 syntynyt Lila ja vuonna 2012 syntynyt Eliana.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja