Yllätysero! Piritta ja Niklas Hagmanin pitkä liitto ohi

Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Piritta Hagman jättivät avioerohakemuksen maaliskuussa.

Uransa lopettanut jääkiekkoilija Niklas Hagman, 38, ja puolisonsa, vuoden 2003 Miss Suomi -kisan ensimmäinen perintöprinsessa Piritta Hagman, 38, eroavat.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan Hagmanit ovat jättäneet avioerohakemuksen maaliskuussa.

Kesällä 2006 avioituneella parilla on kolme lasta: vuonna 2007 syntynyt esikoinen Lukas, vuonna 2009 syntynyt Lila ja vuonna 2012 syntynyt kuopus Eliana.

Vielä marraskuussa 2017 Piritta Hagman sanoi MTV.fin haastattelussa voivansa keskittyä töihin täysillä aviomiehen jäätyä kotiin lapsia hoitamaan.

– Tilanne on mielenkiintoinen, kun Niklas miettii jatkaako uraa. Minulla on nyt siellä koti-isä ja voin tulla tapahtumiin ilman kummempia järjestelyjä, iloitsi Hagman.

Piritta Hagmanin mukaan hänen jääkiekkoilijamiehellään ei ole koskaan ollut ongelmaa kaukalo- ja kotiroolien vaihtamisessa.

– "Nikke" on aina vaihtanut vaippaa ja valvonut vauvojen kanssa. Imettämään hän ei ole kyllä pystynyt, Hagman nauroi tuolloin.

Piritta Hagman on vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa. Vuonna 2004 hänet kruunattiin Miss Skandinaviaksi. Hän on juontanut Toisenlaiset äidit -tv-ohjelmaa.

Niklas Hagman pelasi uransa aikana SM-liigaa HIFK:n, Espoon Bluesin, Kärppien ja HPK:n riveissä. Hagman pelasi myös Sveitsin liigassa ja KHL-liigaa Helsingin Jokereissa. Pohjois-Amerikan ammattilaisliiga NHL:ssä Hagman edusti Florida Panthersia, Dallas Starsia, Toronto Maple Leafsia, Calgary Flamesia ja Anaheim Ducksia.

Hagmanien erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Artikkelia muokattu 14.5.2018 kello 17.22: saatu oma vahvistus Helsingin käräjäoikeudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja