Pilvi Hämäläisen Instagram-kuvat poistuivat mystisesti – näyttelijä paljastaa syyn: "Meni hermo"

2:46
Pilvi Hämäläisen suloisesta perheenlisäyksestä on tullut tiivis osa Putouksen porukkaa: "Se varmaan luulee, että tämä on sitä normielämää"

Pilvi Hämäläinen poisti yllättäen kolmea kuvaa vaille kaikki Instagram-postauksensa.

Moni someseuraaja saattoi kummastua huomatessaan, että parhaillaan Putouksen 14. tuotantokautta tähdittävä näyttelijä Pilvi Hämäläinen on poistanut Instagram-tililtään lähes kaikki kuvansa.

Aikaisemmin Hämäläisen lukuisia otoksia sisältäneelle tilille on jätetty vain kolme postausta. Toisessa hän kertoo syksyllä julkaistavasta Cinderella-kirjastaan, ja toisessa hän esittelee alun perin pikahahmona Putous-studioon astelleen Jamo63725-sketsihahmonsa.

Hämäläinen kertoi MTV Uutisille viime lauantain Putous-lähetyksen jälkeen, ettei somekuvien poistamisen takana ole dramaattista syytä.

– Minä en tajunnut tai ajatellut, että se olisi mikään ihmeellinen asia. Olen saanut tosi paljon viestejä, että "Onko sinulla kaikki hyvin, mitä tämä oikein meinaa?". En minä ole ajatellut, että ihmiset käyvät niin paljoa katsomassa feedissä niitä vanhoja (kuvia), näyttelijä pohjustaa.

Kuvien poistamisen taustalla oli Hämäläisen Instagram-tililleen suorittama siivous.

– En ole poistanut (kuvia), olen vain ottanut ne pois näkyvistä. Ajattelin, että "Pitäisikö tuo ottaa pois, ja tuo…?". Jotenkin halusin vain siivota (tiliäni).

– Minulla meni hermo, kun oli niin vaikea päättää. Sitten olin, että hei, minä vain laitan nämä kaikki (kuvat) pois näkyvistä, ja sitten laitan niitä yksitellen takaisin. Minä en tajunnut, että siitä tulisi näin iso asia, hän kertoi huvittuneena.

Taustalla ei Hämäläisen mukaan ollut myöskään vain kirja-aiheisten postausten julkaiseminen.

– Se oli ihan vain hetken hurmosta, hän nauroi, kuvien poistamiseen viitaten.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja