Sketsihahmokilpailusta pudonnut näyttelijä paljastaa – ristiriitainen hahmo sai Putous-näyttelijöiden keskuudessa erikoisen lempinimen

2:56
Katso videolta Jamo63725:n viimeiseksi jäänyt lauluesitys, joka omistettiin menetetylle sananvapaudelle.

Pilvi Hämäläinen hehkuttaa Jamo63725:n olleen yksi hänen suosikkisketsihahmoistaan oman Putous-uransa ajalta. 

Putouksen kahdeksannessa suorassa lähetyksessä hyvästeltiin jälleen kerran yksi sketsihahmo. Tällä kertaa kotimatkalle joutui Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Jamo63725, joka pääsi sketsihahmokilpailuun mukaan viime viikolla pikasketsihahmokilpailun kautta katsojaäänten perusteella. Sketsihahmokilpailun semifinaaliin etenivät Limu-Miska, Hannu Gandhi sekä Kaisla Sose. 

Hämäläinen kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen päätteeksi, ettei ollut yllättynyt hahmonsa putoamisesta. 

– Kyllähän se ihan jokaisen oikeustajua vastaan varmasti olisi sotinut, että Jamo olisi tällä tavalla kesken matkan tiputtanut tommoisen oikean hahmon. Mutta kyllä mun pitää sanoa, että mä olen Jamosta ihan sikaylpeä. Mun mielestä tämä on ehkä Aina Inkerin ohella parasta, mitä mä olen kirjoittanut Putoukseen ikinä. Mä rakastan Jamoa, ai että oli nautinnollista, Hämäläinen tunnelmoi. 

Näyttelijän mukaan hänestä itsestäänkin olisi ollut kiinnostavaa nähdä, mihin asti Jamo olisi voinut hahmona vielä kehittyä. 

– Mutta en ehtinyt vielä hirveästi pidemmälle suunnitella. 

Hämäläinen kertoo, että hänen hahmonsa sai Putous-näyttelijöiden keskuudessa jo erityisen lempinimen. 

– Jamo eli "Roskaläjä", joksi olemme hänet ristineet, se on siis Jamon lempinimi täällä meidän porukassa. Olen kuitenkin tosi mielissäni tästä, että sain tehdä tämän. Se on parhaimpia juttuja, mitä olen kirjoittanut. 

Katso videolta Jamo63725:n viimeiseksi jäänyt lauluesitys.

Putous mtv-palvelussa ja MTV-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja