Pikkutytöt alusvaatekuvissa: Suunnittelija puolustautuu kritiikkiä vastaan

Ranskalainen alusvaatemerkki Jours Apres sai niskaansa paljon kritiikkiä julkaistessa uuden 4-12-vuotiaille tytöille suunnatun alusvaatemalliston melko rohkeat kuvat. Nyt on malliston suunnittelijan Sohie Morin vuoro vastata kritiikkiin.

Viikon alussa ilmestyneet meikattuina ja poseeraten tavalla, jolla pienten tyttöjen ei vielä kuuluisi osata, aiheutti kohua niin mediassa kuin muotimaailmassa.

Vastuussa oleva ranskalainen alusvaatemerkki Jours Apresinsuunnittelija Sophie Morin on avannut suunsa, eikä voi ymmärtää, mistä kohu on saanut alkunsa.

– Alusvaatteissa ei ole mitään vulgaaria tai sopimatonta vivahdetta. Ne ovat täysin läpinäkymättömiä ja ovat saaneet inspiraationsa lasten muodista kuten palloista ja ruseteista, Morin puolustautuu.

"Flirttailevat kuvat ovat viattomia"

Morin väittää kivenkovaan, että kuvaukset olivat viattomat, eikä tytöillä ollut edes meikkiä. Kuvissa tytöt poseeraavat flirttailevasti, huulet punattuina ja hiukset koottuina päälaelle sekaiselle isolle nutturalle.

– Lapsilla ei ole yllään korkokenkiä, heillä ei ole huulipunaa tai edes kynsilakkaa. Ja kyllä, kuvissa näkyy paljaat vatsat ja jalat, mutta niitä näet myös rannalla, Morin vastaa napakasti kuvien tyylistä nousseeseen kritiikkiin.

Louis ParadesLingerie sivustolta huomauttaa, että eurooppalaiset ovat vähemmän loukkaantuneita kuvista, kuin amerikkalaiset ja huomauttaa, ettei Jours Apres ole ainoa merkki, joka on saanut kritiikkiä osakseen.

– Viime aikoina monet muotilehdet ja -merkit ovat joutuneet negatiiviseen valoon, käytettyään lapsia kuvissaan.

Katso kuvat täältä:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja