Piia Koriseva on ollut yli kaksi vuotta sinkkuna – julkisuudesta on vain haittaa deittirintamalla: "Se ahdistaa"

Pia Koriseva käyttää Tinder-deittisovellusta, mutta hän on huono aloittamaan itse keskusteluita.

Luennoitsijana ja personal trainerina työskentelevä Piia Koriseva koki saman kohtalon, niin kuin monet muutkin koronakriisin aikana: valtava määrä työkeikkoja peruuntui hetkessä.  

– Jännittävin vaihe alkaa helpottaa. Yli 50 keikkaa lähti nopeasti keväältä ja kesältä. Teen käytännössä tuloni kesän aikana, kun on luontoja ja juontotöitä erilaisissa tapahtumissa. Onneksi osa on siirtynyt syksyyn ja ensi vuodelle, Koriseva kertoi Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa.

Koriseva ei ole jäänyt tuleen makaamaan, vaan hän on kehitellyt uusia työsuunnitelmia koronakriisin aikana. Hän on alkanut tehdä podcasteja ja juontaa nettiradiota. Koriseva iloitsee siitä, että hänen toinen ammattinsa on personal trainer. Töitä riittää sillä alalla.

– Etäasiakkaita on tullut ympäri Suomea. Ihmiset huomaavat, että koronakilot ovat saapuneet, Koriseva kertoo.

Koriseva on ollut sinkkuna 2,5 vuotta, eikä sopivaa kumppania tahdo löytyä. Tinder-deittisovellus on Korisevalla käytössä, mutta hän myöntää, että julkisuudesta on vain haittaa deittailumaailmassa.

– Tinderissä pyörii samat naamat, olen niin huono aloittamaan keskusteluita. Se ahdistaa, kun en tiedä, haluavatko ihmiset oikeasti tutustua minuun, vai ainoastaan julkisuuden takia. Parhaita ovat he, jotka eivät tiedä yhtään, kuka minä olen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja