Pienellä präntillä iso merkitys: Dodge rehvastelee Demonin meriiteillä – pelaa suoraan sähköautojen pussiin

0:22

Yhdysvaltalainen Dodge mainostaa juuri ja juuri katulaillista bensahirviötään taktiikalla, joka pakottaa sen antamaan tunnustusta sähköautoille.

Pääkuvan video

Dodge Challenger nauttii lumileikeistä absurdilla videolla

Dodge on pyörittänyt Twitterissä mainosta, jossa se ilmoittaa Challenger SRT Demonin olevan maailman nopein auto kiihdytyksessä nollasta sataan mailiin tunnissa.

– Valjasta Demonin raaka voima. Maailman nopein tuotantoauto nollasta sataan mailiin tunnissa, mainoksen saatetekstissä kerrotaan.

Dodge lienee ajatellut, ettei kukaan kiinnitä huomiota kuvan pieneen, mutta pakolliseen pränttiin "poislukien ei-sarjatuotantoautot sekä hybridit / sähköautot". Internet on kuitenkin internet, ja asiaan tarttuikin Twitter-käyttäjä WiebeWkkr.

Jos väität autoasi maailman nopeimmaksi, mutta joudut kertomaan jättäneesi laskuista pois hybridit ja sähköautot, on se aika pahuksen hyvää mainosta hybrideille ja sähköautoille.

Dodgen väite on selkeästi esillä myös heidän verkkosivuillaan, mutta pikkupräntti tulee esiin vain väitteen perässä olevaa pylpyrää painamalla.

Dodge ei suinkaan ole ainoa autonvalmistaja, joka käyttää markkinoinnissaan tällaista taktiikkaa. Dodgen tyyli on sitä paitsi varsin suoraselkäinen, vaikka viehän se rehellisyys väitteeltä hieman pontta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja