Petteri Sihvoselta rohkea veikkaus: Tässä on SM-liigan runkosarjan voittaja

1:37
Petteri Sihvonen perustelee videolla, miksi hän uskoo Rauman Lukon menestykseen SM-liigan runkosarjassa. Mitkä seikat puolestaan sotivat ennustusta vastaan?

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen pitää hallitsevaa Suomen mestaria Rauman Lukkoa kaikista viime kauden jälkeen kokemistaan menetyksistä huolimatta suosikkinaan jääkiekon SM-liigan runkosarjan voittajaksi.

Lukko menetti viime kevään mestarijoukkueesta niin päävalmentajansa Pekka Virran kuin useita tähtipelaajia Eetu Koivistoisesta  Aleksi Saarelaan ja Robin Pressistä  Lukas Klokiin.

Liiga-kausi käynnistyy torstaina viime kevään finaaliparin Lukon ja TPS:n kohtaamisella kello 18.30. C Moren suora lähetys ottelusta alkaa jo tuntia ennen klo 17.30.

Tilalle ovat tulleet maajoukkueen vakiokasvo Arttu Ilomäki sekä nippu toistaiseksi Liigassa testaamattomia ulkomaalaispelaajia. Petteri Sihvosella on silti luottoa uuden päävalmentajan Marko Virtasen joukkueeseen.

– Koskaan, ei koskaan pidä aliarvioida hallitsevaa mestaria. Lukolla on riveissään hienoja Suomen mestaripelaajia, jotka tietävät voittamisen konstit, Sihvonen muistuttaa.

– Pidän valtavasti siitä, että uusi päävalmentaja Marko Virtanen ei juurikaan matki mestarivalmentaja Pekka Virran pelitapaa. Kalle Sahlstedt on SM-liigan paras urheilujohtaja. Hänen tukeaan Virtaselle mitataan, ja uskon, että tuo tuki riittää.

Videolla Sihvonen nostaa kuitenkin esiin asioita, jotka saattavat syödä pohjaa hänen ennustukseltaan.

Sihvosen aiemmat arviot:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja