Petteri Orpo paljastaa, miksi ei halunnut kommentoida Sanna Marinin bilekohua – tätä mieltä hän on nyt

Petteri Orpo paljastaa, miksi ei halunnut kommentoida Sanna Marinin bilekohua – tätä mieltä hän nyt on 2:24
Maria Veitola kysyy Petteri Orpolta, miksi hän ei halunnut kommentoida Sanna Marinin bilekohua, kun asia oli tapetilla viime elokuussa. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola kysyy Petteri Orpolta, miksi hän ei halunnut kommentoida Sanna Marinin bilekohua, kun asia oli tapetilla viime elokuussa. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola matkaa Turkuun kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon luo. Jakso on nähtävissä jo MTV Katsomossa. Veitola ottaa puheeksi Sanna Mariniin liitetyn bilekohun ja sen, miksi Petteri Orpo ei kommentoinut asiaa tuolloin millään tavalla toisin kuin monet muut poliitikot tekivät. 

– Tämä on varmasti sinulle tosi kiusallinen aihe ja sinä joudut olemaan kieli keskellä suuta. Mutta voidaanko vähän jutella siitä, mitä mieltä sinä olit meidän nykyisen pääministerin bailaamisesta? Veitola avaa keskustelun.

– Jos olet huomannut, niin en ole sanonut siihen mitään. Haluan oikeasti pidättäytyä siinä, että oppositiojohtajana arvioin työn tuloksia. Minusta tuntuu, että ei kukaan kaivannut siihen minun viisastelua, Orpo kertoo.

– Kysyttiinkö sinulta? Veitola tiedustelee. 

– Kyllä kysyttiin paljonkin, Orpo kertoo.

Orpo ei suoraan ota vieläkään kantaa Marinin bilekohuun, mutta peräänkuuluttaa armollisuutta. 

– Meidän pitäisi olla armollisia ja ymmärtäväisiä toinen toisiamme kohtaan. Me olemme niin pieni porukka, että jos me vahditaan koko ajan toisiamme ja etsimme virheitä toistemme sanomisista, niin ei se kasvata tasapainoista yhteiskuntaa, Orpo kommentoi. 

Hän uskoo, että jos hän olisi toiminut samalla tavalla kuin Sanna Marin, olisi häntä kohdeltu "perinteisemmällä tavalla". 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat