Miten Marinin bilevideo päätyi julkisuuteen? Yksityisasunnossa kuvatut videot julkaistiin yksityisellä Instagram-tilillä

Pääministeri Marin: “En ole itse käyttänyt huumeita” 0:32
Näin Marin kommentoi toimittajien kysymyksiä videolla näkyvästä päihteidenkäytöstä

Pääministeri Sanna Marinista leviää somessa bilevideoita.

Pääministeri Sanna Marinista leviää sosiaalisessa mediassa video, jossa hän juhlii useiden julkisuuden henkilöiden kanssa. MTV Uutisten tietojen mukaan juhlat olivat lauantaina 6. elokuuta.

Videolla näkyy, että juhlissa olivat mukana muun muassa muusikko Alma siskonsa Anna kanssa, valokuvaaja Janita Autio, radiojuontaja Tinni Wickström, stylisti Vesa Silver, radiojuontaja Karoliina Tuominen ja kansanedustaja Ilmari Nurminen.

Videoilla nähdään selvästi rennompi ja juhlatunnelmissa oleva pääministeri, kun hän tanssii villisti julkkisystäviensä kanssa. Video on kuvattu yksityisasunnossa.

Miten sitten Marinin bilevideo päätyi julkisuuteen?

MTV Uutisten tietojen mukaan eräällä juhlissa olleella henkilöllä on julkisen someprofiilin lisäksi yksityinen Instagram-tili, ja sinne on muun muassa kuvattu sisältöä bileistä.

Kyseistä Instagram-tiliä seuraa vain 92 ihmistä, joten joku tiliä seuraavista oli päättänyt ottaa videoista näyttötallenteet ja niin ollen ne ovat levinneet ympäri nettiä. Myös pääministeri itse seuraa kyseistä tiliä.

Sekä Suomessa että ulkomailla monilla julkisuuden henkilöillä on julkisen Instagram-tilin lisäksi yksityinen tili, jonne he hyväksyvät yleensä vain ne luotettavimmat ystävät. Monesti juurikin yksityiselle sometilille laitetaan hieman rennompaa sisältöä.

Katso pääministeri Marinin koko tiedotustilaisuus: 

Näin pääministeri kommentoi videon tapahtumia – ei ollut tarkoitettu julkisuuteen 11:49

Lue myös:

    Uusimmat