Perussuomalaiset: Pienten kuntien torikahvilat auki ja terasseille turvavälit – pääkaupunkiseudulle väläytetään ulkonaliikkumiskieltoa

11:30
Kuuntele videolta, miten Tavio kritisoi hallituksen päätöksiä, ja kuinka hän itse olisi hoitanut epidemian rajoitukset Suomessa. 

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio kannattaa tiukkoja rajoituksia, joilla koronaepidemia saataisiin hillittyä minimiin. Hän arvostelee hallituksen päätöstä avata koulut, ja olisi itse tehnyt päätöksiä joko rajoitusten koventamiseksi tai alueellistamiseksi. 

– Mielestäni tulisi katsoa tilannetta alueellisesti: ei ole suurta merkitystä, jos jossain olemattomien tartuntojen kunnassa torikahvila on auki. Siellä voisi kokeilla myös terasseja auki turvaväleillä. Mutta perusasiat, kuten koulut, tulisi olla kiinni, Tavio sanoo MTV Uutiset Liven haastattelussa. 

Katsoi koko haastattelu videolta!

Väläyttää ulkonaliikkumiskieltoa pääkaupunkiseudulle

Hänen mukaansa Uusimaa, tai tarkemmin Helsingin, Espoon ja Vantaan alue, tulisi rajata kovemmilla toimilla. 

– Niin epämiellyttävää kuin se sille alueelle onkin,  tartuntamäärä siellä pitäisi saada kontrolliin. 

Tavio liputtaa myös hengityssuojaimien käytön puolesta: 

– Aasialaiset asiantuntijat ovat nähneet, että suojaimet ovat ehkä jopa tärkein viruksen leviämisen rajoittamistoimi. Miten meillä saataisiin minimiin tartunnat? Hengityssuojaimilla tai tiukemmilla rajoituksilla, mutta pitäisi katsoa tapauskohtaisesti, että olisiko se koko ulkonaliikkumiskielto vai vähän lisää nykyisin rajoituksiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja