Mainos

Perhe etsii lastenhoitajaa: Houkuttimena huippupalkka, luksusautoja, Michelin-kokin ruokia ja matkustelua – kelpaisiko itsellesi?

Lontoolaisperheeseen etsitään lastenhoitajaa. Vaatimukset ovat kovat työpaikan täyttämiseksi, mutta niin ovat edutkin.

Noin 110 000 euron vuosipalkka, mahdollisuus ajaa luksusautoja ja päästä ilmaiseksi matkustelemaan esimerkiksi Barbadokselle. Ei, kyse ei ole miljonäärin elämäntyylistä, vaan lastenhoitajan työpaikasta brittiperheessä.

Childcare.co.uk-nimisellä brittisivustolla etsitään nimittäin lontoolaisperheeseen lastenhoitajaa, joka pääsee nauttimaan kaikista yllä mainituista eduista. Valittu hakija saa vahdittavakseen neljä lasta, iältään 2, 5, 7 ja 15. Työskentely tapahtuu perheen luksuskodeissa Lontoossa, Barbadoksella, Kapkaupungissa ja Atlantassa.

Lastenhoitaja saa halutessaan syödä lasten kanssa jokaisen ateriansa, jotka valmistaa Michelin-tähden arvoinen kokki.

Lastenhoitajan pitää käydä myös lasten asioilla, joten hän saa valita käyttöönsä autoja perheen kalliiden urheiluautojen joukosta, valittavana on muun muassa Porsche, Range Rover tai Maserati.

Lapset käyvät kotikoulua, ja lastenhoitajan pitää pitää heitä silmällä myös opetuksen aikana.

Lastenhoitajalla tulee olla tutkinto lasten psykologiasta, ei omia lapsia ja ainakin 15 vuoden kokemus alalta. Lisäksi hänen täytyy sitoutua työskentelemään kuusi päivää viikossa aamuseitsemästä iltakahdeksaan.

childcare-co-uk

Kuvan lähde: Childcare.co.uk

Lasten vanhemmilla on ilmoituksen mukaan vaativat työt ja kiireinen kalenteri, mutta ollessaan kotona he haluavat viettää aikaa lastensa kanssa. Tuolloin lastenhoitajaa pyydetään poistumaan paikalta.

Vapaa-ajallaan lastenhoitaja saa tehdä, mitä haluaa, mutta yletön ryyppäminen ja huumeet johtavat välittömään irtisanomiseen.

Jos lastenhoitajalla ei ole kokemusta itsepuolustuksesta, koulutus maksetaan hänelle.

***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.