Perhe tarjoaa huippupalkkaa lastenhoitajalle – edelliset viisi irtisanoutuivat karmivan syyn vuoksi

"Kummitustalossa" voisi tienat huikeasti enemmän kuin keskimääräinen lastenhoitaja.

Epätoivoinen perhe tarjoaa yli 56 000 euron vuosipalkkaa halukkaalle lastenhoitajalle yliluonnollisten ilmiöiden pelotettua edelliset viisi hoitajaa pois.

Perheeseen muuttavan lastenhoitajan pitäisi katsoa kahden lapsen, 5- ja 7-vuotiaan, perään ja nukkua perheen kodissa noin neljänä iltana viikossa.

Lastenhoitajalla pitäisi kuitenkin todella olla kanttia asua talossa, josta viisi edellistä lastenhoitajaa ovat lähteneet saman vuoden aikana mahdollisen kummittelun seurauksensa.

Childcare.co.uk-sivuston työpaikkailmoituksen mukaan lastenhoitajaa tarvitseva perhe osti kotinsa Skotlannin Scottish Bordersista liki vuosikymmen sitten. Tuolloin perheelle myös kerrottiin, että talossa kummittelee. Tästä huolimatta perhe ei ole kokenut itse mitään yliluonnollista.

job

Kuvan lähde: Childcare.co.uk

Edelliset viisi lastenhoitajaa kertoivat kuitenkin oudoista sattumuksista, joita olivat muun muassa oudot äänet, rikkoutunut lasi ja liikkuvat huonekalut.

– Emme ole henkilökohtaisesti kokeneet mitään yliluonnollista, sillä niitä on kerrottu tapahtuneen vain, kun olemme olleet poissa kotoa, mutta maksamme mielellämme keskivertopalkkaa enemmän, ja meistä on tärkeää olla niin rehellisiä kuin mahdollista löytääksemme oikean henkilön, ilmoituksessa todetaan.

Työpaikkaan kuuluu 28 lomapäivää ja huone kylpyhuoneella ja omalla keittiöllä varustettuna.

Ilmoituksessa varoitetaan myös, että vanhemmat ovat kiireisiä uraihmisiä, joten toisinaan lastenhoitaja on kokonaan vastuussa talosta. Lastehoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa lasten vieminen ja hakeminen koulusta sekä läksyissä auttelu.

– Haluaisimme löytää täydellisen, pitkäaikaisen lastenhoitajan, joten jos haluat tähän palkitsevaan ja jännittävään paikkaan, ole ihmeessä yhteydessä.

Childcare.co.uk-sivuston perustaja ja toimitusjohtaja Richard Conway totesi, että sivustolla ihmeteltiin ilmoitusta suuresti. Moni suhtautui siihen epäilevästi, mutta perheen kanssa puhutttiin ja ilmoitus todettiin aidoksi.


***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja