Peliasiantuntijan vinkit jackpot-kierrokselle - "Olosuhteilla suuri rooli"

Vermon Toto65-kierroksen pelillistä mielenkiintoa nostaa entisestään jackpot. Ylimääräistä rahaa on keskiviikon kierroksella jaossa yli 73 000 euroa.

Viikko sitten ravattu Vermon Toto65-kierros oli suosikkipitoinen ja 5-oikein tuloksille ei jaettavaa jäänyt. Tämän vuoksi Vermossa ravataan tänään jackpot-kierros ja ekstrarahaa on tarjolla 73 631 euroa.

MTV Sportin peliasiantuntija Iivari Ingves sanoo, että illan kierros on haastavuudeltaan puolivaikea. Invesin mukaan olosuhteet saattavat näytellä suurta roolia.

- Vermon rata on saanut viime viikkoina kritiikkiä ja nyt kannattaa seurailla millaiseksi illan keli muuttuu. Ravien ensimmäisten lähtöjen jälkeen ollaan radan kunnosta jo paljon viisaampia, Ingves sanoo.

Ingvesin mukaan illan kierrokselta löytyy useita mielenkiintoisia ideahevosia.

- Avauskohteen suosikki 8 Bertuccio pystyy kyllä voittamaan, mutta sen lähtöpaikka on tosi paha. 7 Golda Matador lähtee hyvin ja se on oma ideahevoseni tähän lähtöön, Ingves paljastaa.

- Toisessa kohteessa 5 Tomac on pelattu aivan liikaa, kun taas 1 Xavier K.A. on tosi paljon alipelattu.

- Neljännestä kohteesta voisi vielä nostaa 14 Saskun, joka tulee onnistuessaan kyllä pärjäämään, Ingves jatkaa.

Ingves panostaa itse jackpot-kierroksen peleihin kierroksen riippuen. Tänään pelaamista rajoittaa hiukan asiantuntijatehtävät illan Toto65-lähetyksessä.

- Rahallisesti näihin jackpot-kierroksiin tulee panostettua usein enemmän, kuin niin sanottuihin "normaali kierroksiin", Ingves toteaa. 

Vermon Toto65-kierros tänään MTV Maxilla ja ilmaiseksi Katsomossa kello 19.00 - 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja