Mainos

Hurja kuva: Pelastuslaitoksen säiliöauto liukui keula edellä mereen – "kaikkia huvittaa"

Helsingin pelastuslaitoksen mereen liukunut säiliöauto on saatu nostettua ylös. Auto liukui mereen maanantaina noin kello 14.30 aikaan. Helsingin kaupungin pelastuslaitos julkaisi Facebook-sivullaan aiheesta huvittuneen päivityksen.

Nostotoimet saatiin päätökseen seitsemän maissa illalla. Nosto raskaalla nosturilla ja hinausautolla sujui suunnitellusti ja siihen osallistui kaksi pelastuslaitoksen omaa yksikköä. Mukana oli myös sukeltajia, jotka muun muassa kiinnittivät nostovaijerit veden alle.

Tapahtuneesta ei aiheutunut öljyvahinkoa.

Kuusisaarentien ja Pikkuniementien kohdalla sattunut onnettomuus tapahtui harjoitusten yhteydessä vesisäiliöauton vikaannuttua, pelastuslaitos tiedotti aiemmin.

Kenenkään ei kerrota loukkaantuneen tilanteessa.

Onnettomuudessa osallisena ollut säiliöyksikkö hinataan korjaamolle, ja pelastuslaitos aloittaa onnettomuuden tutkinnan vastaavien tapahtumien välttämiseksi. 

Pelastuslaitos julkaisi Facebook-sivullaan turmasta huvittuneen päivityksen kuvan kera. "Paloauto juomatauolla", päivityksessä todetaan.

– Olimme harjoittelemassa vesitykin käyttöä rannassa, kun säiliöauto karkasi. Kukaan ei loukkaantunut ja kaikkia huvittaa. Menee se maanantai näinkin, päivitys irvailee.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.