Peacock joutui riisumaan maskinsa Masked Singer Suomi -ohjelmassa – osa epäili laulajaksi Suomen ensimmäistä Idols-voittajaa

Peacock: I Hate Myself for Loving You 5:14
Tältä näytti Peacockin esitys!

Peacockin takaa paljastui ysärimusiikin legenda Pandora. 

Kevään suosikkiohjelma Masked Singer Suomessa nähtiin lauantaina semifinaali. Tällä kertaa maskinsa joutui riisumaan kylmiä väreitä suomalaisille televisiokatsojille aiheuttanut Peacock. Sen takaa ilmestyi ysärimusiikin legenda, ruotsalainen Pandora, eli Anneli Magnusson.

Ohjelman panelistit Maria Veitola, Jenni Kokander, Janne Kataja ja vieraileva tähti Jannika B olivat ennen maskin poistamista yhtä mieltä siitä, että juurikin kyseinen eurodance-kuningatar on tämän maskin takana.

Twitter-kansalla mielipiteet jakautuivat ennen maskin paljastumista. Osan mielestä Peacockin ääni muistutti paljolti myös Suomen ensimmäistä Idols-voittaja Hanna Pakarista. Osa oli täysin vakuuttuneita siitä, ettei maskin takana voi olla kukaan muu kuin Pandora. 

– Jopa vähän tylsää, jos Peacock ei tipu tänään - ainoa, joka on (ainakin itselleni) täysin selvä. Huulipuna vielä sen vahvisti. Toisaalta mielellään tuota laulua kuuntelee, tviittaaja kirjoittaa.

– Mun mielestä Peacock kuulosti kauden alussa ihan Pakariselta, mutta ei enää. Nyt se kuulostaa musta ihan itseltään, eli Pandoralta.

– Peacock on Pandora. Ei epäilystäkään. 

– Peacock = Kuulostaa ihan Hanna Pakariselta, mutta vihjeiden perusteella ei ole. Sanon edelleen joku länsinaapurin artisti. Vieläkään en veikkaa Pandoraa.

Pandoran paljastuttua osa Twitter-kansasta oli äimistyneitä.

– Ei perse, olin i h a n varma et peacock on Hanna Pakarinen.

– Kappas. Olipa yllättävä käänne... ”Hanna Pakarinen, Hanna Pakarinen, Hanna Pakarinen, Hanna Pakarinen, ja tietysti hän on Pandora.

Finaalissa tullaan näkemään Ampiainen, Heinäseiväs ja Leijona





Lue myös:

    Uusimmat