Paula Vesala kertoo opiskeluaikana puhjenneesta masennuksestaan: "Minulla ei ollut varaa mielialalääkkeisiin"

Yökylässä Maria Veitolauuden kauden avausjaksossa Paula Vesala kutsuu Marian yökylään kauniiseen kotiinsa Helsingin Karhusaareen.

Yökylässä Maria Veitola jatkuu uuden kauden jaksoin torstaina 2.9. Ensimmäisessä jaksossa Maria Veitola pääsee tutustumaan laulaja, muusikko, sanoittaja ja näyttelijä Paula Vesalan elämään Helsingin Karhusaaressa.

Vesala asuu upeassa, täysin remontoidussa vanhassa puutalossa yhdessä poikansa Juliuksen kanssa. Julius on hänen ja hänen ex-puolisonsa Lauri Ylösen yhteinen lapsi. Vesala ja Ylönen menivät naimisiin vuonna 2014 ja ilmoittivat erostaan vuonna 2016. 

Vesala avautuu ohjelmassa Veitolalle huonosta itsetunnostaan, joka on vaivannut häntä koko hänen elämänsä ajan.

Vesala on myös kertonut avoimesti julkisuudessa kärsineensä masennuksesta. Ensimmäisen kerran lukion opiskeluaikoina, toisen kerran raskausaikana ja kolmannen kerran, kun hän erosi Lauri Ylösestä. 

Veitola kysyy aamupalapöydässä, onko Vesala joutunut turvautumaan koskaan mielialalääkkeisiin. 

– En ole herran vuosiin. Minulle ei ollut varaa niihin opiskeluaikana. Menin sossuun, jos he olisivat voineet auttaa. Masennuslääkkeet oli siihen aikaan kalliita. 

Hän kertoo, että sosiaalitoimisto ei suostunut auttamaan kuluissa, koska Vesala piti tuohon aikaan pianotunteja lapsille ja sai niistä pienen korvauksen. Lopulta Vesala päätti, että lopettaa mieluummin lääkityksen kuin istuu kotona toimettomana. 

Hän kertoo videolla myös siitä hetkestä, kun hänen pankkitililleen tulivat ensimmäiset Teoston korvaukset Kovemmat kädet -albumista vuonna 2005. 

– Kävelin pankkiautomaatille katsomaan ja muistan hyvin sen hetken. Sen jälkeen juhlimme kolme päivää, Vesala naurahtaa. 

Jaksossa Maria Veitola pääsee lukemaan tekstiä Paulan tekeillä olevaan kappaleeseen ja auttaa pelastamaan kuolleen puun. Samppanjalasillisten äärellä käydään tärkeitä keskusteluja. Aamulla pukeudutaan tummiin kulttuurialan puolesta.

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 2.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussaUusi kausi alkaa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja