Patrik Laineesta merkittävä paljastus

Columbus Blue Jacketsia edustava Patrik Laine on ilmaissut halunsa siirtyä toiseen NHL-seuraan, uutisoi The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun. Siirtoa viritellään nyt seuran kanssa yhteistuumin.

The Athleticin mukaan Laineen leiri ja Blue Jacketsin seurajohto etsivät tällä hetkellä yhdessä suomalaislaiturille uutta osoitetta, jossa hän pääsisi aloittamaan puhtaalta pöydältä. Laineella on sopimuksestaan jäljellä vielä kaksi kautta 8,7 miljoonan dollarin vuosipalkalla.

Laine on yhä NHL:n ja NHL:n pelaajayhdistyksen tukiohjelman piirissä, mihin hän hakeutui tammikuussa. Tähtihyökkääjän olkapäätä operoitiin myös hiljattain, mutta se oli tiedettävästi vain rutiininomainen puhdistustoimenpide, jolla ei pitäisi olla vaikutusta hänen pelaamiseensa ensi kaudella.

The Athleticin toimittajan Pierre LeBrunin mukaan markkinoilla ei ole valtavaa kiinnostusta Lainetta kohtaan, koska hänellä on ollut vaikeuksia saada tulosta aikaan hyökkäyspäässä. Toisaalta mahdollinen tuleva seura saattaisi saada potentiaalisen 40 maalia kaudessa paukuttavan hyökkääjän alennushintaan.

LeBrunin mukaan 26-vuotiaalla Laineella on sopimuksessaan pykälä, jossa hän saa määrittää kymmenen seuraa, joihin häntä ei saa siirtää, mutta ilmeisesti pelaajan leiri on valmis keskustelemaan asioista joustavasti Blue Jacketsin GM:n Don Waddellin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat