Patentoitu kuljetusmenetelmä

Neuroway kuljettaa aivojen tarvitsemat rasvayhdisteet liposomimuodossa, eli rasvarakkulaan imeytettynä. Näin aivosolujen täsmähoito pääsee perille asti.

Neurowayn fosfolipidit ovat helposti imeytyvässä rasvarakkula- eli liposomi-muodossa, jossa fosfolipidit ovat suojaavan heraproteiinikalvon sisällä. Kalvo suojaa fosfolipidejä mahalaukun alhaiselta pH:lta sekä sappinesteeltä.

Liposomi kulkee ohutsuolen limakalvojen läpi verenkiertoon ja läpäisee myös aivojen veriaivoesteen.

Liposomi tunnistaa vaurioituneen solun trapismiksi kutsutun mekanismin avulla ja kiinnittyy hermosoluun luovuttaen sisältämänsä fosfolipidit.

Solut käyttävät fosfolipidejä korjaavaan tointaan vaurioituneita solurakenteita uudistaessaan

Biomed Oy on kehittänyt mikrokapseloidun liposomin, jonka raaka aineina käytetään eläinperäisiä fosfolipidejä sekä patentoitua muunneltua maitoheraa. Patentti on hyväksytty vuoden 2010 alussa ja on voimassa 20 vuotta.

Biokemian ja lääketieteen tutkimukset osoittavat, että eläinperäisestä raaka-aineesta eristetyt fosfolipidit vastaavat parhaiten ihmissolujen fosfolipidikoostumusta. Neuroway on kotimaisesta eläinkunnan raaka-aineesta eristetty erikoislesitiinituote, joka sisältää runsaasti niitä rasvayhdisteitä joita mm. hermosolut tarvitsevat. Neuroway ei sisällä lainkaan valkuaisaineita.

Neuroway on suunniteltu auttamaan aivoja suoriutumaan paremmin - ja korjaamaan välttämättömien rasvayhdisteiden puutosten aiheuttamia oireita. Ravinnon mukana saat myös fosfolipidejä - mutta Neuroway kuljettaa ne herakalvon suojaaman liposomin sisällä nopeasti ja tehokkaasti perille asti - korjaamaan solukalvojen vaurioita.

Tule mukaan testaamaan, saatko sinä lisää suorituskykyä Neurowaysta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja