Pariskunnan koira yritti salamatkustajana lomamatkalle – jäi kiinni lähtöselvityksessä

Pariskunnan chihuahua oli piiloutunut matkalaukkuun.

Lemmikinomistajat varmasti tunnistavat ilmiön, jossa matkalaukkua pakatessa vaatteiden sekaan on saattanut ilmestyä se oma karvakorva. Yleensä viimeistään laukkua kiinni pistäessä lemmikki hyppää pois laukusta. 

Näin ei kuitenkaan käynyt teksasilaisten Jared ja Kristi Owensin tapauksessa.

Metro-julkaisu kertoo, että pariskunta oli matkalla Las Vegasiin viikonlopuksi, kun lentokentän lähtöselvityksessä heidän matkalaukkunsa painoikin kuusi kiloa yli sallitun määrän.

Kuuden kilon ylipaino paljasti

Jared ja Kristi avasivat matkalaukkunsa järjestelläkseen sen sisällön uusiksi. Tässä vaiheessa he huomasivat kuitenkin laukkuun pakattujen cowboy-kenkien varresta pilkottavan chihuahuan pään. 

Jared kommentoi paikalliselle radiokanava KCBD:lle, että pariskunnan koiralla, Ickyllä, on tapana kaivautua kotona vaatekasoihin ja nyt ilmeisesti myös matkalaukkuihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Icky tarjoili aikamoisen yllätyksen, mutta toisaalta myös ongelman: mitä koiran kanssa nyt tehtäisiin?

Kaikki kääntyi lopulta hyvin, kun lentoyhtiön työntekijä Cathy Cook ilmoitti vahtivansa koiraa pariskunnan loman ajan.

– Hän teki enemmän kuin tarpeeksi. He olisivat voineet syyttää meitä koiran salakuljettamisesta Vegasiin, Jared kommentoi radiokanavalle.

Vaikka tilanne nyt jo hieman naurattaa paria, he ymmärtävät, kuinka huonosti olisi voinut käydä.

– Luojan kiitos löysimme koiran, muutoin olisimme todennäköisesti saapuneet Vegasiin menehtynyt eläin laukussamme, Jared pohtii.

Tapaus on herättänyt ihmetystä muun muassa Metro-sivuston Facebook-seuraajissa, jotka ovat ihmetelleet, kenen piti vahtia koiraa pariskunnan loman aikana tai miksei pari hyvästellyt koiraansa ennen lähtöään. Tämä on saanut monet jopa epäilemään, että koira oli sittenkin laitettu laukkuun tarkoituksella.

Lähteet: Metro, KCBD

Katso myös: Kadonnut koira tuli kotiin ja soitti ovikelloa

Lue myös:

    Uusimmat