Paris Jackson julkaisi ennennäkemätöntä materiaalia isästään Michael Jacksonista – esittää tyttärelleen videolla tärkeän kysymyksen

Paris Jacksonilla ja hänen poikaystävällään ilmestyy dokumenttisarja. 

25. päivä  kesäkuuta tuli kuluneeksi 11 vuotta popin kuningas Michael Jacksonin kuolemasta. Hänen tyttärensä Paris Jackson, 22, julkaisi kaksi päivää ennen isänsä muistopäivää  trailerin Facebookkiin Ei filtteriä, Paris Jackson ja Gabriel Glenn -dokumentista, jonka ensi-ilta on 30. päivä kesäkuuta.

 Siinä tullaan näkemään ennennäkemätöntä materiaalia hänen isästään Michael Jacksonista. Paris on tenhnyt projektia yhdessä poikaystävänsä ja bändikaverinsa Gabriel Glennin kanssa. 

Videolla näkyy, kuinka Michael kysyy tyttäreltään Parisilta, että mikä hänestä tulee isona.

– Haluan olla niin kuin sinä, muutaman vuoden ikäinen Paris toteaa. 

– Mitä minä teen? isä kysyy. 

– Sinä tanssit ja laulat, Paris toteaa. 

Paris kertoo videolla, että muut näkevät hänessä lapsen, joka on elänyt julkisuuden varjossa. 

– Olen myös ihminen, Paris jatkaa videolla.

Paris ja hänen puolisonsa Gabriel alkoivat tehdä yhdessä heti musiikkia, kun he tutustuivat toisiinsa. Nykyisin heidät tunnetaan The Soundflowers-yhtyeenä. Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä tällä viikolla. 

– Se tuntui kuin kodilta. Se tuntui jotenkin todella läheiseltä, Gabriel toteaa trailerissa. 

Paris on kiitollinen puolisolleen siitä, että löysi viimein oman polun musiikissa. 

– Minusta tuntuu, että olemme samalla tavalla vahingoittuneita. Gabe ymmärtää sen kivun, mitä olen käynyt läpi elämässäni ja on auttanut ymmärtämään sen, että tämä on sitä, mitä olen syntynyt tekemään, hän toteaa. 

 Paris jakoi myös kuvamateriaalia lapsuudestaan ja isästään Instagram-tililleen eilen perjantaina (27.6.)

– Kaipaan ja ikävöin sinua joka päivä. Kiitos tästä taiasta, Paris kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Parisilla oli viime vuoden keväällä vaikea ajanjakso. Tammikuussa hän hakeutui hoitoon toipuakseen kiireisestä vuodesta. Jacksonilla on pitkä historia mielenterveysongelmien kanssa, ja hän hakeutui hoitolaitokseen pitääkseen huolta psyykkisestä ja fyysisestä terveydestään.

Pian sen jälkeen julkaistiin kohudokumentti Leaving Neverland, jossa kaksi miestä syyttää Michael Jacksonia seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Jacksonin perhe on kiistänyt miesten syytökset ja sanonut, ettei väitteille ole kunnon todisteita.

Maaliskuussa useat ulkomaalaiset mediat uutisoivat Paris Jacksonin joutuneen sairaalaan. TMZ:n mukaan Jackson toimitettiin sairaalaan sen jälkeen, kun hän oli viiltänyt ranteensa auki kotonaan Los Angelesissa. Hän kotiutui sairaalasta vielä samana päivänä.

Jackson itse kiisti raivokkaasti väitteet itsemurhayrityksestä. People-lehden lähteiden mukaan kyseessä oli tapaturma.

– Parisille sattui tänä aamuna tapaturma, joka vaati lääkärin hoitoa. Tällä hetkellä hän lepää kotona ja voi hyvin, lähde kertoi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja