Paris Hiltonin paino noussut huomattavasti - katso kuvat

Seurapiiritähti Paris Hilton nähtiin huomattavasti tuhdimmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin Brasilian muotiviikoilla tammikuun lopulla.

Useat lehdet ovat arvelleet tähden olevan raskaana, koska muutos on tapahtunut lyhyessä ajassa. Vielä puoli vuotta sitten Paris nähtiin huomattavasti hoikemmassa kunnossa. Vaalea kaunotar on kiinnittänyt aina huomiota hyvin hoikalla olemuksellaan, joten spekulaatiot raskauden suhteen kävivät kuumina.

Nyt kuitenkin on selvinnyt, että neito ei ole raskaana. Sen sijaan hän on aloittanut kovan kuntoilun. Hänen nykyinen poikaystävänsä Cy Waits on treenihullu ja on innostanut tyttöystävänsäkin nostelemaan yhä painavampia painoja. Pari on usein nähty yhdessä treenaamassa ja Paris on tuttu näky kuntosaleilla.

Kaunottaren ystävä on kertonut Grazia-lehdelle, että neito on aina rakastanut roskaruokaa, ja nykyään nauttii siitä hyvällä omalla tunnolla, koska kuluttaa treeneissään tuplasti kaloreita. Parisin on huhuttu syövän tällä hetkellä huimat 3500 kaloria päivässä, joka on puolet enemmän kuin keskivertonaisen normaali päivittäinen kalorimäärä.

Parisin on kerrottu olevan erittäin innoissaan treeniensä tuloksista ja hän aikoo jatkaa kuntoilua tulevaisuudessakin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat