Panu Rajala uutuuskirjassaan: Mustasukkaisuutta ja pettämistä

Panu Rajala kirjoittaa uutuuskirjassaan hänen ja Katri Helenan rakkaustarinan merkityksellisimmistä vaiheista.

Panu Rajala paljastaa uutuuskirjassaan aiemmin salassa pysyneitä asioita hänen ja Katri Helenan suhteesta. Suhde alkoi hiljalleen kirjailijan lähestyttyä laulajaa kirjeitse.

Kirjassaan Rajala kertoo tärkeästä tapaamisesta, jolloin parin suhde vakavoitui. Katri Helena oli noutanut Rajalan tämän hotellilta Jyväskylässä ja vienyt tämän katselemaan kaupunkia. He olivat ajaneet Tuomiojärven rantaan.

– Haluaisitko matkustaa kanssani mihin tahansa? Katseltaisiin yhdessä tätä maailmaa, oli Katri-Helena ehdottanut.

Panu Rajala kirjoittaa kirjassaan myös vaikeuksista, joita pari kohtasi jo suhteensa alkuvuosien aikana. Suhdetta piinasi kirjailijan mukaan muun muassa Katri Helenan mustasukkaisuus.

– Kun puhelin piippaa, nainen jäykistyy, vihlaus käy hänen lävitseen, Rajala kuvailee.

– Mä en kestä sun naisiasi, kertoo kirjailija Katri Helenan parahtaneen.

Rajala kertoo Katri Helenan mustasukkaisuuden vallassa jopa mitanneen pihasta löytämänsä naisen kengän jäljen, joka ei ollut kuulunut laulajattarelle itselleen.

– Onko se sinun apulaisesi? Älä yritä väittää…, oli Katri Helena kirjan mukaan kysellyt.

Kirjassaan Rajala myös kuvailee tilannetta, jolloin Katri Helena sai selville miehellä olleen avioliiton ulkopuolinen suhde.

– Yleensä mies on tarkkaan huolehtinut paluuajoituksensa niin, ettei turhiin selityksiin olisi aihetta. Se on onnistunut tähän saakka täydellisesti. Nyt menee ensimmäisen kerran yli määräajan. Katri odottaa kalmankalpeana, Rajala kirjoittaa.

– Sulla on siis meneillään suhde. Älä yritä. Olet tapaillut sitä naista jo kauan. Turha kierrellä. Minulle on soitettu, kertoo Rajala Katri Helenan kommentoineen.

– Eivät he yhtäkkiä voi erotakaan. On mietittävä tarkoin kaikki se hälinä, mikä siitä seuraisi. Miehelle sopisi oikein hyvin, että jatketaan näin. Hän haluasi pitää sekä vaimon että naisystävän. He täydentävät sopivasti toisiaan. Kaksi naista on klassinen ihanne. Vai mitä siitä sanot? Rajala kirjoittaa.

Katri Helena ei ollut sanonut mitään, vaan oli suuttunut Rajalan mukaan vaitonaiseksi.

Uskottomuuden paljastuminen käynnisti pitkän eroprosessin, jota seurattiin lehdissä ahkerasti. Suhde päättyi lopulta eroon vuonna 2004.

– Tästä lähdetään uusille teille kumpikin. Eihän kanneta kaunaa, ei tietenkään, Rajala kirjoittaa kirjassaan.

MTV3.fi yritti tavoittaa Katri Helenaa, mutta naisen asioita hoitavan Tommi Liimataisen mukaan laulaja ei kommentoi Rajalan kirjaa millään tavalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja