Pankkiautomaatti räjäytettiin Hauholla

Hauhon osuuspankin Otto-automaatti räjäytettiin yöllä klo 2.48 voimakkaalla räjähdepanoksella. Tapahtumassa ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Poliisin mukaan toistaiseksi tuntemattomat tekijät saivat mukaansa huomattavan summan rahaa, mutta tutkinnallisista syistä tarkkaa summaa ei paljastettu.

- Vastaavanlaisia tekoja ei ole Suomessa, joten tekijät saattavat olla ulkomaalaisia, kertoo rikoskomisario Pekka Kiiski Kanta-Hämeen poliisilaitokselta.

Räjähdys sai aikaan pahaa jälkeä ja poliisin mukaan myös rahat saattavat olla reunoiltaan palaneita tai kärventyneitä. Paikalla oli nähty tumma henkilöauto, joka on merkiltään mahdollisesti 300-sarjan BMW. Auto oli poistunut tapahtuman jälkeen valtatien 12 suuntaan.

Poliisia kiinnostavat myös valtatiellä olleen rekkakuskin havainnot. Rekkakuski oli paikallisten silminnäkijöiden mukaan soittanut henkilöautolle äänitorvea vaaratilanteen estämiseksi.

Juttua tutkitaan törkeänä varkautena. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot rahoista tai tekijöistä Kanta-Hämeen poliisiin numeroon 050-456 0548 ja viikonloppuna numeroon 050-523 5121.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat