Paluun televisioon tehnyt Marika Holländer sädehti kesäisessä kutsuvierastilaisuudessa

Marika Holländer kertoo, minkälainen ihminen hänestä on vuosien varrella tullut 1:56
Katso video! Paluun televisioon tehnyt Marika Holländer kertoo kuinka hän on vuosien varrella muuttunut!

90-luvun suosikkijuontaja Marika Holländer teki paluun televisioon.

Samalla rahalla -ohjelmasta tuttu kiinteistövälittäjä Marika Holländer saapui Helsingin Soutustadionin kesäkauden avajaisiin hyväntuulisena. Hän kertoo nauttivansa television tekemisestä miltei 30 vuoden tauon jälkeen. Holländer muistetaan suositun Megavisan juontajana vuosilta 1991–1995.

– Tykkään tehdä televisiota omien töideni ohessa. Se on minulle luontevaa ja olen tottunut siihen. minulla on tietty itsevarmuus, sekä luotto, että osaan sen homman, Holländer sanoo.

Hän myöntää hiukan jännittäneensä paluutaan ruutuun, koska ajat ovat muuttuneet, eikä vielä vuosia sitten ollut tosi-tv:tä nykyisessä muodossaan. Palaute on kuitenkin ollut hyvää.

– Ohjelmasta on tykätty todella paljon. Myös monet asiakkaani ovat kommentoineet ja kertoneet, että pitävät ohjelmasta, Holländer iloitsee.

Nyt 50-vuotias Holländer ei ole juurikaan muuttunut vuosien saatossa ja paljastaa sen johtuvan hyvistä elämäntavoista.

– Minulla on ihan hirveän hyvät elämäntavat. Olen ehkä vähän tylsä, mutta en juo, en polta ja pidän kunnostani huolta. Uskon, että esimerkiksi urheilu on elämän eliksiiri.

Tv-kasvo toki myöntää, että myös geeneillä on osuutta asiaan ja kertoo, että hänen miltei 80-vuotias isänsä on hyvin nuoren näköinen.

Holländer kertoo nauttivansa omasta työstään kiinteistövälittäjänä, mutta vihjaa, että mikäli hänelle tarjottaisiin sopivaa ohjelmaa, niin hän miettisi tarjousta vakavasti.

– Kyllä minä varmasti sellaiseen ohjelmaan lähtisin, joka liittyy koteihin, mökkeihin tai sisustamiseen. En sano mihinkään suoralta kädeltä ei, Holländer nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat