Paljastuksia Masked Singer Suomi -hahmoista – koko kansan suosikkeja eri aloilta ja genreistä

Mistä Masked Singer Suomi -sarjassa oikein on kyse? 2:06
Mikä kumma on Masked Singer Suomi -sarja? Tästä ohjelmassa on kyse!

Masked Singer Suomi -ohjelmassa arvaillaan, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

MTV3-kanavalla starttaava Masked Singer on kansainvälinen suurmenestys, jossa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista. Heidän henkilöllisyytensä on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä 12 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

Panelistit ja katsojat saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana. Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä.

Kauden ensimmäisessä jaksossa lauantaina 14. maaliskuuta lavalle kapuavat Heinäseiväs, Dragon, Kana, Shamaani, Hevonen ja Ampiainen. Seuraavissa jaksoissa tapaamme myös Alienin, Söpön, Kisun, Leijonan, Peacockin ja Pupun

Esiintyjät ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. He ovat vaikuttaneet julkisuudessa kuudella eri vuosikymmenellä. He ovat koko kansan suosikkeja eri aloilta ja genreistä.

Tällä salatulla joukolla on yhteensä liki miljoona seuraajaa Twitterissä ja Instagramissa. He ovat julkaisseet useita kirjoja, valtavan määrän musiikkivideoita, noin 60 albumia ja 130 singleä sekä lukuisia dvd-julkaisuja. Heitä on palkittu kymmenillä tv-, elokuva- ja musiikkialan tunnustuksilla ja heidän seiniltään löytyy lukemattomia kulta- ja platinalevyjä.

He ovat esiintyneet tuhansia kertoja suorissa lähetyksissä. Heillä on ollut miljoonia katsojia niin televisiossa kuin elokuvissakin ja vielä enemmän erilaisissa livetapahtumissa – puhumattakaan Spotify-striimauksista, joita on miljoonia. He ovat tähtiä – ja vielä usealla eri mantereella. 

Ketkä löytyvät maskien takaa? 

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat