Ovelat varkaat veivät 40 urheiluautoa – liike ei huomannut mitään puuttuvan

Autovarkaat varastivat autokaupan varastolta kymmeniä urheiluautoja kuuden viikon aikana. Varkaudet huomattiin vasta, kun poliisi pysäytti varastetulla autolla ajaneen liikenteestä.

Kalifornialainen autokauppa joutui laajamittaisen varkauden uhriksi, kun liikkeen yli 500:n auton varastolta vietiin Nissan- ja Infiniti-merkkisiä urheiluautoja luvatta. Autokauppa piti mittavaa varastoa erivärisistä ja erilailla varustelluista autoista, jotta kaikkien asiakkaiden ei tarvitsisi odottaa autojaan tehtaalta asti.

Autovarasto houkutteli kuitenkin paikalle rikollisia, jotka murtautuivat arviolta kuuden viikon ajanjaksolla varastolle, löysivät autojen avaimet ja varastivat yhteensä 40 autoa, jotka olivat Nissanin ja Infinitin valmistamia. Varkautta ei kuitenkaan huomattu varastolla olevien autojen valtavan määrän takia.

Varkaus huomattiin vasta, kun poliisi pysäytti takaa-ajon päätteeksi yhden varastetuista autoista. Auto pystyttiin yhdistämään autoliikkeeseen, jolla ei ollut aavistustakaan varastetusta autosta. Liike pystyi vahvistamaan varastetut autot tehtyään inventaarion varastollaan.

Paikallinen poliisilaitos on saanut haltuunsa jo 25 varastettua autoa ja pidättänyt 15 epäiltyä autovarasta. Autoista hyväkuntoiset on tarkoitus myydä edelleen, mutta autoliike ei tiedä vielä, kuinka moni varastetuista ajoneuvoista menee vakuutuksen piikkiin. Liike aikoo joka tapauksessa parantaa varastonsa vartiointia huomattavasti.

***

0:22

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja