Ostitko kylmäsavustettuja lohisiivuja? SOK vetää pois myynnistä väärän päiväyksen takia

AOP kala kalat kalatuotanto kalastus kirjolohi lohi 1.03841433
SOK vetää myynnistä erän kylmäsavustettua lohta/ kuvituskuva All Over Press

SOK ilmoitti vetävänsä myynnistä erän X-tra kylmäsavustettuja lohisiivuja.

SOK tiedottaa vetävänsä myynnistä erän X-tra kylmäsavustettuja lohisiivuja väärän päiväyksen vuoksi. Tuotteen EAN-koodi on 7340191103771

Tiedotteessa kerrotaan, että pieneen määrään pakkauksia on saattanut päätyä väärä käyttöpäivä 19.8.2023, kun oikea päiväys kuuluisi olla 19.7.2023. SOK:in mukaan tuotetta on turvallista käyttää oikeaan päiväykseen saakka.

Kyseistä tuote-erää on myyty 7.7.–11.7. 2023 välisenä aikana Prismoissa, Saleissa, Alepoissa, ABC-marketeissa ja Sokos Herkuissa.

Tiedotteessa kerrotaan, että virheellisen tuotteen voi halutessaan palauttaa ensisijaisesti ostopaikaan, jolloin ostos hyvitetään.

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.