Viimeiset hetket laittaa vappusima tekeytymään – nappaa ohje täältä
Vappua juhlitaan ensi viikolla, joten sima on hyvä laittaa tekeytymään nyt.
Kotitekoinen sima tekeytyy noin viikon ajan, eli jos vappuaattona haluaa hörppiä muutakin kuin kaupan simaa, nyt kannattaa tarttua toimeen.
Viileässä sima tekeytyy noin viikossa ja huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä.
Siman makuihin sopivat erityisen hyvin sitruunan lisäksi appelsiini ja inkivääri, joilla tätä simaa on maustettu.
Katso yllä olevalta videolta helpot ohjeet siman valmistamiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka