Grillikausi avattiin keskellä lumituiskua – MTV paikalla
Haastattelussa kokki Kari Aihinen ja HKScanin lihaliiketoiminnan johtaja Mikko Järvinen. Aihinen kertoo muun muassa vinkin vesimelonin grillaamiseen. Entä mitkä ovat suomalaisten kaksi perisyntiä grillauksessa?
Julkaistu
Grillisää on henkinen mielentila, eikä sen korkkaamista estä edes pikkupakkanen ja lumisade.
Helsingin Olympiastadionilla sytytettiin tiistaiaamuna "grillituli" tämän kevään grillikauden avauksen kunniaksi.
Sää Helsingissä on parhaillaan hyvin luminen, mutta tuiskusta huolimatta grillit käyvät kuumina.
Huomenta Suomi seurasi grillikauden avajaisia paikan päällä ravintoloitsija Kari "Kape" Aihisen kanssa.
Voit katsoa lähetyksen yllä olevalta videolta, MTV3-kanavalta tai Katsomo-palvelusta.
Juttua päivitetty kauttaaltaan.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka