Oscar-gaalan hulvattomimmat hetket

Mitä hauskaa tapahtuikaan tämänvuotisessa Oscar-gaalassa? Kuka tarjosi parhaat naurut?

Oscar-gaala järjestettiin 82. kerran Los Angelesin Kodak-teatterissa. Juhla tarjosi sekä tahallista että tahatonta komiikkaa.

Neil Patrick Harris aloitti gaalan upealla musiikkiesityksellä, mutta koomikot Steve Martin ja Alec Baldwin varastivat show'n humoristisella alkujuonnollaan, jossa he heittivät vitsiä yleisössä istuvista näyttelijöistä ja näyttelijättäristä.

Tahatonta huumoria nähtiin, kun Cameron Diaz sekosi sanoissaan jakaessaan Parhaan animaation palkinnon Steve Carrellin kanssa. Kaunotar kutsui juontotoveriaan Judeksi ja Carrell vitsaili, että juonto oli alunperin kirjoitettu Jude Law'lle, joka ei päässyt paikalle.

Suuret aplodit keräsi Ben Stiller, joka asteli lavalle jakamaan Parhaan maskeerauksen palkinnon sinertävässä Avatar-meikissä ja puhui elokuvan navi-heimon kieltä. Näyttelijä kuitenkin vakavoitui katsellessaan ohjaaja James Cameronia, joka hihitti paikallaan.

– Tämä vaikutti paremmalta idealta harjoituksissa, hän sanoi.

Monet naisjuontajat olivat kompastua iltapukujensa pitkiin helmoihinsa.

– Meillä oli tietysti haastavin sisääntulo, vitsailivat rappusissa kompuroineet näyttelijättäret Carey Mulligan ja Zoe Saldana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat