Optinen illuusio "langanlaihasta" pikkutytöstä hämmentää – löydätkö syyn outoon näkyyn?

Sosiaalisessa mediassa kiertävä kuva parkkipaikalla seisovasta lapsesta saa hieraisemaan silmiä. Langanlaihalta näyttävän tytön tikkumaisiin jalkoihin löytyy kuitenkin looginen selitys.

Seuraavaa kuvaa sinun pitää katsoa kahdesti. Ensisilmäyksellä vaikuttaa, että pieni tyttö seisoo nurmella katsoen kameraan. Näyssä ei muuten olisi mitään häiritsevää, elleivät lapsen jalat näyttäisi aivan liian laihoilta hänen muuhun vartaloonsa nähden. Aluksi voisi luulla, että kyse on huonosti muokatusta valokuvasta.

Mutta kun kuvaa katsoo tarkemmin, syy hämmentävään näkyyn paljastuu. Löydätkö sen itse?

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos et vielä ymmärtänyt, mistä on kyse, tässä selitys: lapsi pitää kädessään popcorn-pussia. Läpinäkyvän pussin sisältö näyttää nopeasti vilkaistuna lähes identtiseltä kuivuneen nurmen kanssa.

Monessa heräsi halu syöttää lasta

Optisesta illuusiosta on tullut satoja tuhansia tykkäyksiä kerännyt viraalihitti, josta ovat uutisoineet muiden muassa News.com.au- sekä Daily Mail -verkkomediat. 

Kuvan kommentoijat jakavat vuoron perään hämmästyneitä kokemuksiaan.

– Luulin aluksi, että tämä oli kamala photoshoppaus… sitten näin sen, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi palvelussa jaettua kuvaa.

– Meinasin sanoa, että ruokkikaa tuo kaunis lapsi. Sitten näin popcornit, toinen kertoo.

– Minulta meni niin kauan, että halusin ostaa hänelle hampurilaisen, kolmas kirjoittaa.

Moni myöntää löytäneensä syyn lapsen hoikkiin jalkoihin vasta luettuaan kommentit. Mutta kun popcorn-pussin kerran huomaa, ei sitä voi olla enää näkemättä.

Muistatko vielä nämä optiset illuusiot?

Optiset illuusiot ovat hämmentäneet nettikansaa aiemminkin. Muistatko vielä tämän hämmentävän ”rantakuvan”, joka todellisuudessa oli jostain aivan muualta kuin rannalta otettu? Entä tämän kuvan naisen hiuksista ja ”niskasta”?

Lue myös:

    Uusimmat